fletcher hotel de scheperskamp.zoover voor fietsers van alle slag: mountainbikers, liefhebbers van racefietsen, families met kinderen, … Heuvels en dalen, wouden en veel groen volgen elkaar op in dit nog niet door toeristen overspoelde landschap." />

Kun je goed fietsen in sauerland

Geplaatst op: 10.10.2019

Route-informatie kun je hier downloaden inclusief GPS-tracks. Zij is km lang en loopt van Winterberg waar de Ruhr ontspringt tot aan Duisburg in het Ruhrgebied waar de Ruhr in de Rijn uitmondt. Een pittig ritje.

Na het fietsen kun je hier 's nachts overnachten en de volgende dag weer uitgerust beginnen aan een nieuwe fietstocht. De Hellweg was meer dan jaar lang een belangrijke handelsroute en verbindingsweg in Midden-Europa. Overnachting dag 3: Hotel Haus Battenfeld in Plettenberg. Tijdens deze route zit je met plezier op je fiets. Nergens is het heel steil, wel zijn sommige beklimmingen lang. Omdat het laatste stuk in de regen toch niet heel veel meer had te bieden, pakten we in Altena de trein naar Hagen.

Change the language to English and the country to United States.

Burchten en kastelen. Na Eslohe via Finnentrop, maar in Bad Fredeburg gemeente Schmallenberg ; een leuk plaatsje overigens. Wat dat betreft zijn we hier gewoon verwend? Let op: het kantoor bevindt zich niet in Schmallenberg, Lennestadt weer terug naar Schmallenberg. Het is een drukke route waar vaak werkzaamheden zijn.

Hagen valt in zone E.

Zoeken op fiets.nl

Een alternatief is de jeugdherberg in het ca. Dus niet de Kahler Asten wat vaak wordt gedacht; die is mooi een meter lager. En zo hoort het ook. Sportief fietsen in de Bike-Arena of langs ongebruikte treintrajecten: het Sauerland biedt voor ieder wat wils.

T: , I: www.

Zur Lennemundung aan de oever van de Ruhr op de eerste fietsdag was aangenaam. Ontspan in de natuur tijdens deze fietstocht. Verkrijgbaar bij Sauerland Tourismus zie adressen! Een prettig dorpje. Brilon - Rthen - Belecke 5. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reviews en beoordelingen Fietsroutes

Wie zijn wij Contact Nieuwsbrief. Fietsen Genieten, beleven, uitleven. Schmallenberg Tourismus : www.

Europese fietspareltjes: Sauerland. Maar Sauerland biedt ook de fietser veel fraais. Passau in Duitsland is het eindpunt van de Tauern Radweg en meteen het Prima websites. Kijk zeker goed rond. Maar behalve voor wandelen leent het Sauerland zich ook voor fietsen, mountainbiken en wielrennen.

Je kun je goed fietsen in sauerland het aan een rode vleermuis met fietser.

Nieuwste nummer

Rijden op de wegen gaat goed en het overig verkeer houdt erg goed rekening met de fietsers. De regio heeft de laatste jaren enorm geïnvesteerd in mooie fietsroutes, waardoor u eigenlijk alle kanten op kunt. Rond de talrijke stuwmeren in het Sauerland is het ook goed wandelen en fietsen. Sauerland promoties van 3 tot 8 dagen Ontdek nu onze promoties van 3 tot 8 dagen, van het noorden tot het zuiden van Sauerland.

Wat een prachtig gebied om te fietsen. Verkrijgbaar bij Sauerland Ambassade filipijnen den haag zie adressen. Hier vind je de juiste kaarten voor fiets- wielren- en mountainbikeroutes. Maar niet alleen hoger, je kunt ook veel verder fietsen met de E-bike en zo heel Sauerland zien in een dag.

Binnen een halve dag te bereiken vanuit Nederland en daarom zeer geschikt om er even tussen uit te gaan. Ernie C. Voor de jeugdherberg is in Kun je goed fietsen in sauerland in principe een apart lidmaatschap vereist. De kleine noordelijke route gaat van Wentholthausen naar Meschede en terug langs de Hennesee?

Fietsroute tussen het Ruhrgebied en het Rothaargebirge

Dit fietspad gaat dwars door het hart van het Sauerland en verbindt Finnentrop, Lennestadt, Schmallenberg en Eslohe.

Maar niet alleen hoger, je kunt ook veel verder fietsen met de E-bike en zo heel Sauerland zien in een dag. Ontdek het mooie landschap van het Waldecker Upland, het heuvelachtige gebergtelandschap en het natuurpark Diemelsee. De MöhnetalRadweg is een fietsroute met verschillende alternatieven die naar eigen inzicht gevolgd kunnen worden, maar hij garandeert een ruim aanbod van natuur en cultuur tussen de Haarstrang en het Arnsberger woud.

Water- en scheurvaste kaart. Plaats je beoordeling. Voor het wandelen staan de toerist meerdere goed bewegwijzerde wandelpaden ter beschikking in verschillende moeilijkheidsgraden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws