Hoe steek ik zelf mijn haar op

Geplaatst op: 03.10.2019

Dat wil ik jullie graag laten zien! Als je je haar donker hebt geverfd, bestaat er een heel makkelijk trucje om je uitgroei te verbergen: breng een beetje van een mascara in de juiste kleur aan op je uitgroei. Het ziet er inderdaad niet heel latsig uit maar ik vraag me af waarom je altijd je haar moet krullen.

Draai het speldje dan om zodat het open einde dezelfde richting op staat als waar je haar naartoe wordt getrokken, en duw het dan vast langs je hoofdhuid. Om je haar goed op te steken moet je eerst goed brainstormen over wat bij je outfit en je haar past. Door Sarah Glasbergen 27 maart Meest gelezen artikelen. Wat hebben de sterren voor jou in petto?

Is haircontouring de haartrend van. Steek de lokken met een schuifspeldje willekeurig vast op de achterkant van je hoofd 5. E-mailadres uitsluitend ter validatie. Als je schuifspeldjes gebruikt kies speldjes die passen bij jouw haarkleur.

Verberg je elastiekje Er zijn hier twee manieren: wikkel na het maken van een paardenstaart een plukje om het elastiekje en zet deze vast met een schuifspeldje f wikkel een leuk sjaaltje hoe steek ik zelf mijn haar op je elastiekje heen. Wat je moet weten over haarmerk Ouai.

Richt het open einde van het speldje tegen de richting waar je haar naartoe wordt getrokken in. Of denk je dat je het niet kan? Hij zal niet meer in je gezicht vallen tijdens je work-out én je haarproducten zullen in combinatie met zweet niet zorgen voor onzuiverheden op je voorhoofd.

Snelle kapsels die niet langer duren dan 5 minuten! Je kan kiezen voor kleine plukken die je krult, maar je mag ook wat brede plukken pakken zodat je meer een slag krijgt.

Draai het speldje dan om zodat het open einde dezelfde richting op staat als waar je haar naartoe wordt getrokken, en duw het dan vast langs je hoofdhuid. Voor nog meer stevigheid zou ik nog wat haarlak sprayen. Of denk je dat je het niet kan? Zorg ook dat je haar niet te strak wordt opgestoken. Welke make-up kwast kies ik?

Tips voor het opsteken van je haar Zoek een kapsel dat elegant en natuurlijk is? Wanneer je het idee hebt dat het niet stevig genoeg aanvoelt kan je tussen het haar bij de hoofdhuid nog wat extra schuifspeldjes bij zetten.

Handig voor mensen met halflang haar die het weer eens wat langer willen hebben. Easy, met deze 23 snelle haartrucjes. Haar opsteken tutorial. Pak de schuifspeldjes, krultang en haarsprays er maar bij en ga aan de slag: 1.

Tips voor het opsteken van je haar

Pak dan een plukje haar aan de rechterkant van je hoofd en zet deze ook achter op je hoofd vast. Door Sarah Glasbergen. Uitschrijven is op elk moment mogelijk Privacybeleid. Easy, met deze 23 snelle haartrucjes.

Lees dan dit artikel ook eens door. Meer over mij. Om je visgraat vlecht goed strak te kunnen maken, kan je je haar het beste eerst in een zijstaart doen. Wij van ThePerfectYou gingen op zoek naar toffe manieren om je haar perfect op te steken! De folie is een warmtegeleider en zorgt voor natuurlijke krullen die langer blijven zitten. Laat je haar op je hoofd afkoelen na het krullen humberto tan benjamin tan spray zo op de onderkant van je haardos wat haarlak.

Twisted bun

Wil jij je haar leren opsteken? Bekijk dan snel deze voorbeelden en lees onze tips! Heb je jouw haar net gewassen en valt het heel slap? Je haar wassen.

Of denk je dat je het niet kan. Krullen maken met stijltang. Maak de vlechten los en je hebt nonchalante, wavy lokken. Gerelateerde artikelen. Stap voor Stap zondag, bestaat er een heel makkelijk trucje om je uitgroei te verbergen: breng een beetje van een mascara in de juiste kleur aan op je uitgroei.

Dep dit op je hoofdhuid en je haar zal minder vet worden. Als je je haar donker hebt geverfd, juni 19.

Bekijk Video

Meest gelezen artikelen. Breng een product aan in je haarpunten die bescherming geeft tegen de warmte van de style of  krultang. Easy, met deze 23 snelle haartrucjes. Het beste van Feeling in je mailbox Heet van de naald Feeling-nieuws, unieke wedstrijden en de leukste aanbiedingen

Uitschrijven is op elk moment mogelijk Privacybeleid. Door Sarah Glasbergen. Wat je moet weten over haarmerk Ouai.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws