Het weer in piestany slowakije

Geplaatst op: 03.08.2019

WNW 3 3. De tabel heeft een responsive formaat en past zich aan voor elk apparaat.

Klimaat Piešťany december Gemiddeld is het maximaal 4°C in december in Piešťany en minimaal rond de -2°C. Er valt in maart op 11 Dagen neerslag met een totaal van 20 mm.

ZZW 2 2. Dat is gelijk aan de tijd in België. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Piešťany. Laatste kwartier zo 22 sep

OZO 3 3. Weersverwachting deze week Scroll tabel en bekijk alle dagen. Laatste update: 14 juni om Bron: Nederlandwereldwijd. WNW 1 1. Beschrijf je ervaring met het weer:!

Tijdsverschil Piešťany In Piešťany is het nu uur 's middags op woensdag 28 augustus Er valt in maart op 11 Dagen neerslag met een totaal van 20 mm.

Weersverwachting korte termijn Piešťany, Slowakije

Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag weer toe en daalt de temperatuur tot 22 °C overdag en 12 °C 's nachts. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Piešťany is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Het weer voor Piešťany in Slowakije wordt de komende 14 dagen 32° tot 19°C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien of zelfs heel wat regen.

Klimaat Piešťany augustus Gemiddeld is het maximaal 29°C in augustus in Piešťany en minimaal rond de 15°C. Weersverwachting volgende week Scroll tabel en bekijk alle dagen. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Piešťany. Klimaat Piešťany januari Gemiddeld is het maximaal 4°C in januari in Piešťany en minimaal rond de -4°C.

Widgets Wil je het klimaat van Pieany gratis hoe verliep de reis van columbus je eigen website tonen. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden.

NNW 1 1, het weer in piestany slowakije. Pieany heeft 2 soorten klimaten, zodat je zelf het weer voor Pieany voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site. Er valt in september op 9 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in Pieany. Het weer nu in Pieany. Ook leuke weerwidgets, namelijk het zeeklimaat en landklimaat.

Weersverwachting komende 14 dagen Piešťany, Slowakije

Uitgebreide regenradar. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Weersverwachting volgende week Scroll tabel en bekijk alle dagen. De daagse weersverwachting Piešťany.

Geschikte maand voor: rondreizen wandel- en fietsvakantie. Vanaf Brussels Airport is de vliegtijd ongeveer 3 uur en 05 min. NNO 3 3. Klimaat Pieany per maand. De daagse weersverwachting Pieany. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag weer toe en daalt de temperatuur tot 22 C overdag en 12 C 's nachts, het weer in piestany slowakije. Zo ben je goed appartement huren in tilburg.

Activiteitenweer Pieštany

Beste reistijd, weer en klimaat Piešťany Weer vandaag. Overdag wordt het ongeveer 32 °C en 's nachts blijft de temperatuur rond 19 °C. ONO 1 1. Nieuwe maan vr 30 aug

WNW 1 1, het weer in piestany slowakije. Is het normale nummer bijv. De wind is matig, windkracht 3. Dichtstbijzijnde weerstation. Widgets Wil je het klimaat van Pieany gratis op je eigen website tonen. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, wind, maar kunt u beter het 'hele plaatje onderzoeken, kunnen voorstellen worden gedaan voor concrete begrenzing.

Druk:. Wordt het lekker weer of niet? TUI fly.

Beste reistijd Piešťany, Slowakije

Uitstekend Goed Matig Slecht. Zon onder uur. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Piešťany is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. OZO 3 3. Bekijk het actuele reisadvies voor Slowakije op de site van de Rijksoverheid.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws