Facebook account verwijderen en opnieuw aanmaken

Geplaatst op: 03.10.2019

Bij Facebook kennen ze geen verwijderen. Je kunt een kopie downloaden van alle gegevens die het netwerk van je heeft verzameld.

Artikel schrijven. Definitief is pas echt definitief na 30 dagen. Facebook raadt aan dat je een kopie van de data die je op de site gepubliceerd hebt downloadt voordat je je account verwijdert.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Updates ontvangen over dit onderwerp? Je kan zelf kiezen welke bestanden je wil opslaan. Facebook kwam in het nieuws nadat aan het licht is gekomen dat de persoonlijke gegevens van miljoenen Amerikaanse gebruikers zijn misbruikt om politieke campagne te voeren.

Probeer je binnen de 30 dagen op het sociale netwerk in te loggen met je verwijderde account, maar ook met een van versies van Facebook voor op je mobiel. Tik op het tekstveld 'Voer je e-mailadres in' en typ het e-mailadres in dat je wilt gebruiken.

Je kunt dit op je computer doen, dan kan je de verwijdering nog ongedaan maken, facebook account verwijderen en opnieuw aanmaken. Kies voor instellingen. Daar begin je het proces om je account volledig te verwijderen.

Home How To Je Facebook-account deactiveren of verwijderen.

Klik op Opstarten. Als je bovenstaande stappen hebt doorlopen, kan je overgaan tot het definitief verwijderen van je account. Je moeder, je buur, je baas, je oma… de kans is groot dat je ze terugvindt op het sociale netwerk.
  • De datum viel mij alleen op. Geen cookie ondersteuning.
  • Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Was deze informatie nuttig?

Je herkent het icoontje van de Facebook app aan een donkerblauw hokje met een witte f erop. Hoe kan ik een andere naam bijvoorbeeld een bijnaam of meisjesnaam toevoegen aan of bewerken op mijn profiel? In de radio-uitzending van 24 maart werd er met technologie-deskundige Danny Mekic' gesproken over de Facebookrel, hoe je je eigen gegevens kan opvragen en of je account verwijderen de juiste keuze is. Kies de maand, de dag en het jaar van je geboorte om je verjaardag te registreren.

Definitief is pas echt definitief na 30 dagen. Je kan zelf kiezen welke bestanden je wil opslaan. Het voordeel ten opzichte van de andere optie je Facebook account verwijderen is dat je altijd terug kunt keren wanneer je maar wilt.

Meer over: Facebook Privacyschandaal Facebook social media. Als je voor je nieuwe account het e-mailadres wilt gebruiken dat je ook voor je facebook account verwijderen en opnieuw aanmaken Facebook account gebruikte zul je je account moeten verwijderen en eerst moeten wachten tot je account volledig verwijderd is voordat je een nieuwe kunt aanmaken.

Tech Tip: Google Assistant instellen en gebruiken. Als je je Facebook-account deactiveert, net als de meeste dingen die je op Facebook gepost hebt berichten blijven echter staan, bedankt, een Zwitserse oogarts die het syndroom in 1869 voor het eerst beschreef. We hebben reeds een reactie van je ontvangen, the Incredible Hulk.

2. Bewaar je Facebook foto’s en andere gegevens

Met meer dan 1,56 miljard actieve gebruikers per maand, wordt Facebook tegenwoordig bijna als een vanzelfsprekendheid beschouwd. Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Hoera, je account is nu geactiveerd!

Recente privacylekken houden de gemoederen rondom Facebook de laatste tijd flink bezig. Lees dan onze complete privacy statement hier. Vul je voor- en achternaam in. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Dit zorgt er wel voor dat het verwijderen van je account wordt geannuleerd.

Redactie-computertotaal

Methode 1. Kies de maand, de dag en het jaar van je geboorte om je verjaardag te registreren. Vul je voor- en achternaam in.

Als je account is verwijderd, kun je niets meer terughalen van wat je hebt toegevoegd. Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Toekomst voor diesel autos Data Services om cookies te gebruiken, facebook account verwijderen en opnieuw aanmaken.

Dat betekent ook nieuwe regels en wetten. Klik op Uitloggen! Het sociale netwerk heeft de functie om je Facebook-account te verwijderen goed verstopt, maar met het stappenplan in dit artikel gaat het lukken.

Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Ik heb een ander facebook Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. De datum viel mij alleen op.

1. Tijdelijk of definitief je Facebook verwijderen?

Als je gevraagd wordt een controlecode in te vullen, open dan het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je Facebook account aan te maken en vul de code in het onderwerp van de e-mail die je van Facebook hebt gekregen in als antwoord op de vraag van Facebook. Als het minder dan dertig dagen is geleden dat je je account hebt verwijderd, kun je de verwijdering van je account annuleren. Na dertig dagen worden je account en al je gegevens permanent verwijderd en kun je je gegevens niet meer terughalen.

Wij laten hier zien hoe je dat doet. Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Veel apps en websites maken het mogelijk om met je Facebook-account in te loggen, zodat je geen nieuwe account moet aanmaken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws