Smoothie met spinazie banaan en mango

Geplaatst op: 09.10.2019

Ikzelf kies in plaats van water ook wel voor yoghurt of kwark. Kook Tijd 15 minuten.

Accept Lees onze privacy policy. Eet niet elke dag spinazie wel of niet in een smoothie en blijf variëren. Variatie is ook erg belangrijk. Wanneer je het Alkaline eetpatroon volgt dat achter elk recept op Supersnel Gezond zit, hoef je je niet druk te maken dat je te veel verzadigd vet binnenkrijgt.

Porties: personen.

Dit recept is een afgeleide van de traditionele groene smoothie. Ook dan is deze smoothie erg lekker. Dus twee dagen bewaren in de koelkast. Lees meer Wat zit er in deze mango smoothie met komkommer. Daar zitten namelijk zo min mogelijk toevoegingen in. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

Vorige Flevoland tips: veel te doen voor de actieve genieter. Dag Carlo, Ben net begonnen heb een blender binnen gehaald en ga ermee aan de slag.
  • Met gezonde groeten, Carlo.
  • By Niels Bosman on 31 maart

De spinazie banaan mango smoothie bereiden

Ik zou er graag vegetarische linzensoep in gaan maken. Stemmen: 36 Score: 3. Daarnaast verbetert het eten van mango je stofwisseling en is het goed voor je  spijsvertering! Carlo 21 maart om - Antwoorden. Detox kuur volgen? Een goed begin van de dag! Ik sta versteld van mijn blender!

Laat een antwoord achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je het doet, dan zou ik bijvoorbeeld voor een week lang maken en dat dan in die week opmaken.

Carlo 18 maart om - Antwoorden. Carlo 16 maart om - Antwoorden. Keuken Westers.

Wat heb je nodig:

By Niels Bosman on 31 maart Eva 20 maart om - Antwoorden. Normaal zijn de modellen altijd zo saai.

Posted augustus 21, 0. Posted augustus 19, 0. Groene smoothie met spinazie en mango Geplaatst door Bonnie Dubois 1.

Charlotte op 31 mei om Aangezien ik veel aan duursport die 3x p. Dit geeft je lichaam een echte energieboost.

Culy.be Navigation

Veerle 16 maart om - Antwoorden. Porties 2 personen. Ben jij ook zo gek op mango?

Vaak plakt de spinazie dan tegen de wand aan. De kokosmelk wordt gemaakt door het geraspte witte vruchtvlees van de kokosnoot te mengen en te kneden met water.

Kan ik deze ontbijt smoothie ook de avond van te voren maken en bewaren in de koelkast. Groene smoothie met kiwi, komkommer en spinazie? Wat een heerlijke smoothie, smoothie met spinazie banaan en mango. Volg me op Social Ter horst veenendaal openingstijden om niets te missen.

Laat een antwoord achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over de spinazie banaan mango smoothie

Doe eerst de ml Fair Trade Original Kokosmelk en de ml water in de blender. De combinatie van spinazie, banaan en mango is natuurlijk niet alleen erg lekker. Katootje 14 juli om - Antwoorden.

Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Bewaar ze dan alleen niet t lang. Protene Pannenkoek met banaan en gesmolten kaas.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws