Hoe vang ik fruitvliegjes

Geplaatst op: 10.10.2019

Wel goede ideeen! Wellicht werkt het niet bij iedereen, maar bij mij werkt het prima, ik word al jaren niet meer gestoken. Lees hier de tip voor het beste middel tegen fruitvliegjes!

Zet een bakje met witte wijnazijn met een paar druppels afwasmiddel erin neer. Toegegeven, het is vrij respectloos, want leven en laten leven is eigenlijk het devies, maar de beste remedie tegen een fruitvliegexplosie is toch de stofzuiger.

Doe er balsamico in. Een val is leuk als je vliegjes wilt aantrekken en vangen.. Maak in een handomdraai een fruitvliegenval!

Fruitvliegjes-tip ga ik uitproberen. Search for: Search. Ze zijn heel slim en als je langsloopt voelen ze ze trillingen al en zoeken een plek waar je ze niet doodtrapt. Inmiddels minstens duizend weggewerkt, hoe vang ik fruitvliegjes. Gooi rottend fruit en groente direct weg Als je fruitvliegjes ziet, moet je onmiddellijk je groenten en fruit checken.

Stallone vecht tegen ontvoerders in trailer Rambo: Last Blood.

Hoewel ze gemiddeld maar twee weken leven, grijpen ze elke kans aan om zich voort te planten en honderden eitjes te leggen. Poetin koopt ijsje voor Erdogan op luchtvaartbeurs bij Moskou.

Sander Reageer op Sander. Sanny Teijema-Douma. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Gooi zachte aardappelen of uien weg en maak de bak of plank waar je deze bewaart schoon voordat je de rest van de groenten weer terug legt. Weet niet of vliegjes kunnen nadenken, maar ondanks dat er een half kerkhof in de zak zit, steeds weer een vangst van 20 — 30 stuks.

Heel veel met een kruimeldief weggezogen. Probleem opgelost. Zet voor het slapen gaan de vensters wijd open? Hoi hoi. Gezond leven 6 vragen over insecten als eten.

3. Melk, suiker en peper

In alle hoeken van de kamer en keuken, alles 10 minuten dicht houden dan een half uur luchten, en voila! Heel handig diertjes. Handig artikel maar hieronder vind ik ook weer een aantal tips die ik ga proberen. Fruitvliegjes vangen 1.

Blauwe tegels, linten, waardeert, zo ja van wie. Ze gaan zelfs in het plantje zitten,werkt niet Ria Valk. Golfers kunnen hole niet meer missen met nieuwe golfbal. Schijnen ze een schurfthekel aan te hebben. Je browser is verouderd.

2. Azijn en afwasmiddel

Na een dag 50 vliegjes gevangen of dronken…. Ik strooi nu een randje zout voor de voor- en achterdeur en ook om de planten die steeds te grazen worden genomen. De valletjes een week geleden in de winkel gehaald helpen niet echt, ach een paar tientallen. Leuk rijmpje ook. Gewoon met de slang, zonder hulpstuk.

Tot dusver werkt dit bij mij het best om ze te vangen. Zet de filter in het glas met afgeknipte stukje naar beneden en de vliegjes zullen op die manier naar het stukje fruit gaan! Lijkt wel alsof er dit jaar een soort van plaag is, Ik hoor iedereen er over. Loop in virtual reality rond in themapark van serie Westworld. In no time heb je een hele laag vliegjes, hoe vang ik fruitvliegjes.

De stofzuiger methode werkt wel, maar 24 uur later zitten er weer hoek van holland engeland auto zo veel!!. Doe een paar druppels afwasmiddel in een kom met azijn. Op het werk merkte ik bij heg schoonmaken hoe vang ik fruitvliegjes de gebakvitrine verkoop van vlaaien met vers fruit dat de vliegjes niet tegen glasreiniger kunnen!

Sportvideo's

Upgrade je browser via Instellingen. Eerder de vraag hoeveel duizend. Wat ook subliem werkt: Schaaltje met rose of witte wijn met een paar druppels afwasmiddel citroen.

Origineel op WhatsApp: maak je eigen stickers. Dag Tiny, Fruitvliegjes kunnen inderdaad hardnekkig zijn.

Zo simpel en achteraf zo vanzelf sprekend. Maar ik zie vooral dode fruitvliegen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws