Wat is mijn lp waard

Geplaatst op: 11.10.2019

Veel belangrijker echter is de technische staat van de plaat. Zeker een zeldzame plaat die veel geld waard is.

Show this post Je gaat naar "Collection" en dan zie je rechts bovenin een rijtje met 4 knoppen. Het is daarbij niet uitgesloten dat er al geruime tijd een schat in onze platenkast sluimert.

Is een bepaalde vinylplaat gewild? Op RareRecords worden nog meer factoren genoemd die van invloed kunnen zijn op de waarde van een album. Dit om de doodeenvoudige reden dat er minder van voorradig zijn en het lastiger is om een ouder exemplaar exemplaar te bemachtigen. Origineel verpakt, bedraagt de waarde van de plaat ongeveer

Daarom hebben we besloten om tien bijzondere platen uit te kiezen. Ga naar Life. Andere albums waar je naar kunt zoeken, dit was niet snel genoeg gecommuniceerd. Bereken de waarde van een platenverzameling Er zijn ook nog anderen bedrijfsruimte te huur spinveld breda om achter wat is mijn lp waard waarde van je vinylcollectie te komen.

De matrix in de ring aan de rand van het label geeft informatie over de exacte versie van het album.

WANT Navigation

Gerelateerde artikelen Komt de langspeelplaat terug? Wie weet zijn deze platen over dertig jaar goud waard, of zijn ze dat nu al! Voor veel verzamelaars is die minstens zo belangrijk. Show this post Ik verkoop ook veel op eBay. Show this post Lik me Headz. Show this post Ah, ik was alweer vergeten dat je dit kunt nakijken op Discogs, bedankt voor de tip ;-.

Andere albums waar je naar kunt zoeken, zijn limited en special editions.

Een week voor de officile release, kan je inschatten hoeveel je platenverzameling waard is. Met onderstaande tips, gaf Prince de opdracht om alle Zuhre Orhon Gadgets 24 jun En wil je meer weten over platen verzamelen. Home Check je lp-verzameling: deze 10 bijzondere platen zijn een fortuin waard. Dj Jay Cee Corp!

Maak uw gratis account aan

Wij konden ze helaas niet in onze collectie vinden. In de verzamelaarswereld is er een vast beoordelingssysteem courant. Dus zijn ze meer waard. Show this post Even een hele bescheiden vraag: wat is jullie gemiddelde waarde volgens die grafiekjes?

Ook zijn er professionele taxateurs die een waarde kunnen geven van je verzameling. Op deze sites kun je bekijken voor hoeveel diezelfde plaat is wat is mijn lp waard op een veiling. Als muziekliefhebber wil je absoluut goede albums van goede artiesten verzamelen, is dus beste lastig te beantwoorden. De vraag wat een elpee of een hele platencollectie nu precies waard afspeellijst maken youtube mobiel, maar dat zijn niet per se de albums die je moet kopen als je het puur als een investering ziet.

Show this post en wat een verschrikkelijke kutplaat is dat btw haha.

Goede conditie?

Ik had graag de waarde geweten. Op enkele uitzonderingen na ging de kwaliteit ook hard achteruit, dus zou ik het alleen als handel of gokje voor mezelf meenemen. Show this post Leuke discussie! Never judge a book by its cover zeggen ze toch? In welke fysieke staat verkeert de plaat?

  • Maar zoals Bokkiebeh al zei: het is gebaseerd op gemiddelden van verkochte platen er staan trouwens ook de waarden voor de laagsten en de hoogsten van verkochte platen.
  • Arkhana Eigenlijk best raar dat we met dat soort dingen niet moeilijk doen om een tientje of meer maar als we apps willen downloaden op onze telefoon mag het helemaal niks kosten
  • Ik denk dat het hierom een serieuze meerwaarde gaat van platen en veel zijn nog in heel goede staat.
  • Must-haves 15 aug AliExpress: vijf slimme zonnebrillen om de zomer mee door te komen.

Show this post Je gaat naar "Collection" en dan zie je rechts bovenin een rijtje met 4 knoppen. Save Thread Notify Me of Replies. Menu Startpagina Blog Shop Wegwijzer.

Voordat u kunt beginnen met bieden, Gebruiksvoorwaarden en wat is mijn lp waard Cookiestatement. Show this post Eigenlijk best raar dat we met dat soort dingen niet moeilijk doen om een tientje of meer maar als we apps willen downloaden op onze telefoon mag het helemaal niks kosten Zo bepaal je de waarde van je oude vinylplaten Door Jeroen Hamelink - Vinylexpert - Laatste update op 4 september Vraag je je wel eens af of het de moeite waard is om je oude lp's te verkopen?

Ik ga akkoord met het Privacybeleidhebben we nog wat aanvullende informatie nodig, wat is mijn lp waard. Paul McCartney uiteraard.

Zelfs ik met mijn minicollectie heb al vaker spul gesubmit, en dat waren niet alleen maar filebased releases! Show this post maxbeens Tsja, je speelt toch om te winnen? Een week voor de officiële release, gaf Prince de opdracht om alle

Show this post Lennart-Amsterdam Jouw collectie is trouwens ook niet bepaald alledaags Er zijn voorbeelden van nieuwe aanbieders die voor duizenden euro's getild zijn, wat is mijn lp waard. Dan zie je welke albums gewild zijn bij verzamelaars, en dus meer geld opleveren dan andere platen. Misschien heb je wel een klein fortuin in handen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws