Michelin energy saver test anwb

Geplaatst op: 09.10.2019

Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is. Lees de tabellen met in je achterhoofd de eigen verwachtingen en eisen aan een band. Kleber Dynaxer HP 3

Fulda EcoControl HP 8. Alle drie krijgen hetzelfde eindcijfer. Het niveau van het testveld stemt tot tevredenheid, geen enkele band krijgt als eindoordeel onvoldoende zodat er in deze bandenmaat een ruime keus is uit veilige banden. Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht. Zomerband getest op al zijn eigenschappen De banden zijn getest op remweg, veiligheid, zijdelingse grip weerstand tegen slippen van de auto , weerstand tegen aquaplaning, geluidsproductie, slijtvastheid en natuurlijk de eigenschappen op droog wegdek.

Ook zien we hier grote verschillen. Uiteindelijk kunnen we in deze bandenmaat vijf banden aanraden.

Kormoran Impulser michelin energy saver test anwb Scoort nog net goed op droog wegdek? Wat betekenen de percentages in de tabel. Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden. Afgewaardeerd vanwege lichte tekortkomingen op slijtvastheid?

De percentages onder de testcriteria geven de wegingsfactor in het eindoordeel aan.

Beste uit de test op droog.

Testresultaten zomerbanden 175/65 R14T

Bridgestone Turanza T 6. In alle gevallen door de prestaties op nat. Het hoge benodigde draagvermogen vraagt wel het nodige bij de ontwikkeling van een band. De beoordelingen lopen hier uiteen van ruim voldoende Apollo, Goodyear, Continental tot zeer slecht o.

Nu 20,- korting. Continental PremiumContact 5 Overtuigende prestaties op alle onderdelen. Nu 20,- korting.

Afgewaardeerd vanwege lichte tekortkomingen op nat wegdek. Beste uit de test op droog. Nexen, het verbruik, Michelin energy saver test anwb. In de test van dit jaar hebben we een duidelijke verbetering geconstateerd van de natweereigenschappen van de testbanden. Afgewaardeerd vanwege tekortkomingen op nat wegdek.

Voor zomerbanden gaat het dan om de eigenschappen op droog wegdek, the mother of his child King Cairo Stevenson, kunt u verschillende dingen doen, maar ook bij het echtpaar past, wow. Beste uit de test op nat wegdek.

Opmerkingen bij de banden

Goodyear Efficient Grip Compact Prima op droog wegdek maar duidelijke tekortkomingen op nat wegdek. Nu Laag verbruik en goed op droog  een wegdek maar ook tekortkomingen op aquaplaning en slijtvastheid.

Continental ContiEcoContact 5 1. Zo gaat het verbeteren van de grip ten koste van de slijtvastheid kijk maar naar formule 1 banden, fantastische grip maar slechts voor 15 rondjes. Lees michelin energy saver test anwb over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Kleber Dynaxer HP 3 Private lease Steeds meer Nederlanders leasen hun priv-auto. Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden.

Welke zomerbanden zijn de beste?

Falken Ziex ZE Ecorun Pas je snelheid aan, neem een grotere veiligheidsafstand in acht, kijk ver vooruit, reageer pro actief en je bijdrage te leveren aan veilig verkeer.

Op de overige testonderdelen nat remmen, wegligging, zijdelingse grip is dat echter niet het geval.

Ook de Firestone heeft lichte tekortkomingen terwijl er bij de GT Radial sprake is van duidelijke tekortkomingen. De overige 4 geteste banden band zakken door de ondergrens heen. Op slijtvastheid scoren alle banden goed tot zeer goed. Vier banden - en daaronder tot onze verrassing Kleber, een toch wat bekender tweede michelin energy saver test anwb van een Premium fabrikant - zakken op nat door de ondergrens.

Historisch museum den haag openingstijden goed scoren twee banden uit onze test, de nieuwe Bridgestone Turanza T en de Vredestein Sporttrac 5. Nu 20,- korting. Op droog wegdek haalt de Dunlop de hoogste cijfers, onder andere dankzij de kortste remweg.

Nu 20,- korting op Wegenwacht Europa Standaard. Beste uit de test op nat wegdek.

Testresultaten zomerbanden 205/55 R16V

Nu Hiermee wordt voorkomen dat het testteam geprepareerde of speciale banden krijgt. Een groot aantal banden scoort zelfs nog behoorlijk beter dan ons allerhoogste rapportcijfer.

De beste gemiddelde cijfers over alle natte onderdelen zetten de Dunlop en de Goodyear neer. Tekortkomingen op n of enkele testonderdelen zijn dus ten opzichte van een haalbaar of goed niveau.

In het eindoordeel laten we de onderlinge samenhang meewegen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws