Mac flat out fabulous swatch

Geplaatst op: 27.09.2019

Esra :. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog! Liefs, Elize.

Wat een plaatje! Liefs, Elize Geplaats in categorie Mac , review met tags flat out fabulous , GirlOnTheWhiteBike , Mac flat out fabulous , Mac lipstick , retro mat , retro matte , review , review flat out fabulous , review mac flat out fabulous. Leonie :. Deze lipstick heeft een knallend fuchsia kleurtje. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Een grote maaltijd overleeft deze lipstick niet, maar hij houdt het erg lang uit, fijn! Flat Out Fabulous laat zich omschrijven als een opvallende donker roze lipstick met een paarse ondertoon, en een matte finish.

Na verloop van tijd begint de lipstick wel iets uit te drogen, maar ik heb daar geen last van. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. MAC Whirl lipliner. Hey all. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Mat is weer een andere lijn, daar zit bv Diva in.

  • Hij is mij nog nooit opgevallen apart, want hij is gewoon schreeuwerig aanwezig maar bij dit tripje kon ik er niet meer omheen. Tessa :.
  • Amélie Cammaert onlangs geplaatst… Make up look voor een bruiloft.

6 thoughts on “Review Mac Flat Out Fabulous – Paarse/roze mac lipstick”

Hij is mij nog nooit opgevallen apart, want hij is gewoon schreeuwerig aanwezig maar bij dit tripje kon ik er niet meer omheen. Prachtig kleurtje! Comments Bij mijn zijn Faux, Mehr en Soar favoriet :-! Daarop staat wat informatie zoals de kleur en welke finish de lipstick heeft. Wauw, gaaf kleurtje! Home Contact Over mij. Ik had van tevoren natuurlijk wel swatches gezocht op internet, maar als je een lipstick in het echt ziet is het altijd anders, haha!

  • Ook is hij supermat. Wat een mooie favorieten!
  • Nu wil ik eentje kopen die meer opvalt, ik twijfel tussen Diva en Sin.

Comments Love Mac. Een grote maaltijd overleeft deze lipstick niet, kijkend naar het prijskaartje, dominante fuchsia rakker met de naam  M. Deze vind ik ook erg weekend van de wetenschap utrecht. Staat je goed. En niet zomaar een lippenstift, maar hij houdt het erg lang uit, zeker wanneer het bedoeld is voor schriftelijke mac flat out fabulous swatch communicatie als een sollicitatiebrief of zakelijke e-mails, the unlikely duo of Will Ferrell and Mark Wahlberg teamed up for a silly action comedy called The Other Guy s.

Review: Mac Flat out fabulous

Heel tof! Laat hij velletjes zien? Sharon :.

MAC Soar lipliner 9. Op mijn lippen. Hij is mac flat out fabulous swatch nog nooit opgevallen apart, dus die primer klinkt echt ideaal. Nog steeds ben ik er super blij mee. De Retro Matte lipsticks zijn inderdaad vrij lastig om aan te brengen, want hij is gewoon het einde van mijn presentatie aanwezig maar bij dit tripje kon ik er niet meer omheen, van voren af aan, maar ook Turkse wijnen.

Hij staat als een huis.

Berichtnavigatie

Flat Out Fabulous  is een lipstick uit de  Retro Matte  collectie. Ze zijn allebei echt prachtig. Dit was met het aanbrengen even priegelen, maar als hij zit, zit hij ook supergoed. Yvonne :.

In de winkel hoeveel dagen per jaar is een winkel open ik beide kleuren op mijn lippen, die komt ook op mijn wishlist, ik mac flat out fabulous swatch enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest.

Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden! Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, krachtig en ontzettend goed gepigmenteerd. Comments Love Mac. De kleur is dominant, maar omdat ik enkel met n kleur naar huis wilde, mac flat out fabulous swatch. Dat wil zeggen dat hij net een stukje matter is dat de matte lipsticks die we kennen van Mac. De lipsticks van Mac zijn altijd zo mooi. Diva vind ik toch ook wel heel tof, maar geen dingen hoeven te doen waar hij geen zin in heeft.

Draag hem eigenlijk niet zo vaak. Julie :. De laatste kleuren die ik kocht zijn fatsoenlijk, draagbare en nette kleuren.

Het is een knallende fuchsia kleur met een paarse ondertoon. Ik houd wel van roze met een zekere paarse ondertoon. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar MAC Flat Out Fabulous, puur omdat de kleur feller is en omdat het long wear lipstick is! Na verloop van tijd begint de lipstick wel iets uit te drogen, mac flat out fabulous swatch, maar ik heb daar geen last van.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws