Kapper bos en lommerplein

Geplaatst op: 25.09.2019

Onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje met Kees en de andere klanten is een bezoek aan deze haarstudio in Amsterdam een gezellig uitje. Met kleuren Sarah-Jane heeft hart en aandacht voor haar klanten.

Altijd een vast en betrokken haarstylist. Deborah is een hele goede kapper die goed kijkt en luistert. Ze weet precies wat ik wil. Mijn haar is vakkundig geknipt. Maak een afspraak en kom langs. Erg gastvrij ontvangen en keurig en vriendelijk geholpen.

Like this template. Nelpriv. Het fijne aan dit kapsel is dat het niet veel verzorging vereist. Ik ga graag naar Kapper bos en lommerplein. Kom snel eens langs bij Sarah-Jane's Hairfashion [. Al meer dan 25 jaar is Sarah Jane actief in het kappersvak en dat uit zich in haar werk.

FADE HAIRCUT

Op zondag en maandag is de kapperszaak gesloten. Altijd blij! Altijd leuk en gezellig in de salon. Wilt u een afspraak maken? Café-achtige sfeer In een gezellige café-achtige sfeer knipt Kees Bregman zijn klanten goed, snel en professioneel. Gedurende de behandeling laat het team niet alleen haar expertise zien maar ook haar creativiteit.

  • Sarah-Jane knipt mij altijd.
  • Op zondag en maandag is de kapperszaak gesloten. Sarah-Jane knipt mij altijd.

Super gelukt? Lees verder. Ons vakmanschap staat borg voor een verrassend resultaat! Deze salon is zowel voor jong als oud een geweldige salon. Kees heeft een nuchtere en no nonsense aanpak en in zijn kapper bos en lommerplein heerst een gezellige, bijna caf achtige sfeer.

Alle behandelingen

Altijd gezellig, altijd goed, kom al jaren, bij Deborah!!! Zeer tevreden dinsdag bij haar geweest. U vindt zijn haarstudio aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam. Nel , privé.

Black hair Specialist. Super gelukt. U kunt van dinsdag tot en met vrijdag tussen Altijd een kop lekkere verse koffie of thee. Naomipriv.

Welkom bij Kapsalon Colourful

Black hair Specialist. Haimy , privé. Wij bieden u graag de kwaliteit die u verdient. Zij knipt met smaak. Als kapper in Amsterdam heeft hij zijn eigen vaste klantenkring maar ook menig bekende Nederlander zat bij hem in de kappersstoel.

Gezelligheid, aandacht en professionaliteit. Zij knipt met smaak. Altijd blij. Black hair Specialist. Prachtig nieuws. Ik ben zeer tevreden. Ons vakmanschap staat borg voor een verrassend resultaat.

Gewoon goed geknipt

Ontzettend vriendelijk ook!! Top kapsters en een leuke sfeer goeie producten zeker een aanrader. Met ons enthousiaste team, boordevol deskundigheid en ervaring, krijgt u als klant de best mogelijke behandeling.

Latest Posts De zomer is nu dichterbij dan ooit. Kees staat bekend om zijn no nonsense mentaliteit en nuchtere kijk op het leven.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws