Hotel de kust zandvoort telefoonnummer

Geplaatst op: 28.07.2019

Onverslaanbare prijzen! Extranet login.

Echte meningen. Prima lokatie. Wetende van budget hotel Dus verwachtte niet veel. This property might pay Booking. Dana Beach Resort. Kunuku Aqua Resort. Jeroen Nederland.

Gebruik parkeerkaart Parkeren In de straat aan ons hotel is het door de gemeente hotel de kust zandvoort telefoonnummer toegestaan om als bezoeker te parkeren!

De ruimte beneden waar je kunt ontbijten is gezellig ingericht, maar daar kies je voor. Budget, er liggen spelletjes en er staat een TV. Deze tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden is voorzien van een kabel-tv.

Meer dan euro per nacht is veel te duur voor zo 'n kamer zonder ontbijt.

Vraag en antwoord. Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen. Aardig hotel onder beheer van aardig echtpaar Van ark , 

Click To Action

Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. De eigen badkamer is uitgerust met een douche. Kamers waren erg schoon en fris en de bedden slapen heerlijk! Mijn eenpersoonskamer klein en eenvoudig qua inrichting. Was wenselijk geweest aangezien er ook geen ontbijt te boeken was. Gratis WiFi! Deze tweepersoonskamer is voorzien van een waterkoker en kabel-tv.

  • The hotel is known for its spacious, bright, well-appointed rooms, each equipped with a range of modern amenities.
  • Bij aankomst geen personeel, maar met de aanwijzingen kun je je prima redden. Jeroen Nederland.

We hebben hier een nacht geboekt. Side Star Beach! Parkeerplaats Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie, hotel de kust zandvoort telefoonnummer. Een borg van EUR 50 is verplicht. Sluiten Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord. Kamers waren erg schoon en fris en de bedden slapen heerlijk. Was wenselijk geweest aangezien er ook geen ontbijt te boeken was.

Palace hotel zandvoort telefoonnummer topic

Natuurlijk vinden wij het geen probleem als u eerst met de auto bij het hotel de bagage komt brengen. Een van onze bestsellers in Zandvoort! Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan? Vraag en antwoord.

In en rond het hotel kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals fietsen. De Kust Reserveer nu. Zeer gedateerd!!!? Hotel de Kust. Verblijf in een luxe en moderne hotelkamer die geschikt is voor zowel zakelijke reizigers als priv reizigers. Incheckdatum Uitcheckdatum. Beschikbaarheid Wij matchen de prijs.

Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in...

Geniet ook van een lekkere kop thee of neem een kop koffie om alvast op gang te komen. Maar voor meerdere nachten zouden wij een ander onderkomen zoeken Geen ontbijt gehad Verbleven in juli Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Leuk, maar nog niet helemaal zeker?

Gran Canaria. Gordijnen sluiten niet goed waardoor hinderlijk licht binnen komt? Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Wat zou u willen weten. In front of the best beach of Netherlands, NH Zandvoort is a 4-star hotel that is perfect for business meetings or relaxing in front of the ocean.

Tip: centrale koffie cq thee automaat? Meer dan euro per nacht is veel hotel de kust zandvoort telefoonnummer duur voor zo 'n kamer zonder ontbijt.

Zoek uw hotel

Checkout month Maand augustus september oktober november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november Er was geen ontbijt. Populaire gebieden Holland Casino Zandvoort.

Ik was er om hard te lopen Zandvoort CircuitRunen normaal gesproken is de check out om Parkeren op straat. Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in. Wilt u graag overnachten in ons hotel in Noordwijk aan Zee.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws