Bartafel steigerhout zelf maken

Geplaatst op: 24.09.2019

Stap 5   Tafelblad monteren Het tafelblad bestaat uit vier steigerhouten planken verbonden door vier verbindingslatten. Plaats vervolgens de drie planken van x19,5x3 cm naast elkaar, zoals op de afbeelding.

Stap 4   Tafelblad maken. Stap 3   Voetpanelen monteren Nadat de vier voetpanelen in elkaar gezet zijn, is het tijd om er een geheel van te maken. Laat de verbindingsplank aan één zijde uitsteken zodat hier de zijkant van een ander paneel op geschroefd kan worden. Schroef nu twee planken x6,2x3 cm met 3 schroeven 5x50 aan elkaar volgens de afbeelding. Zie het voorbeeld hoe u de panelen tot een geheel maakt. Het tafelblad bestaat uit vier steigerhouten planken verbonden door vier verbindingslatten.

De voet van de statafel bestaat uit vier panelen.

Elk paneel bestaat in onze statafel klustip uit twee planken van stahoogte en een verbindingsplank. Als de afstand goed is draai dan met een inbusleutel de steigerbuis vast. Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk dat u het formaat van de statafel bartafel steigerhout zelf maken.

Gebruik vier schroeven per verbindingsbalk. Maak de andere 3 tafelpoten op exact dezelfde wijze.

Stap 3   Voetpanelen monteren Nadat de vier voetpanelen in elkaar gezet zijn, is het tijd om er een geheel van te maken.

Statafel van steigerhout, gratis doe het zelf bouwtekening.

Gerelateerde berichten. Behalve barkrukken van buizen in de winkel hierboven hebben we ook een aantal goede bouwtekeningen voor krukken en hockers gevonden.

Maak de andere 3 tafelpoten op exact dezelfde wijze. Hieronder ziet u de tafel onderdelen , deze steigerplanken en latten corresponderen met de markeringen op de bouwtekening van de statafel. Klik hier voor meer informatie Sluiten. U kunt er geheel uw eigen invulling aan geven.

  • Klik hier voor meer informatie Sluiten. Dat wil zeggen dat er maatverschil zit in de breedte van de planken.
  • U bepaalt zelf de hoogte van de tafel en de afmetingen van het tafelblad. Maak daarvoor vier rechtopstaande steigerplanken aan de onderkant van de tafel vast met vier horizontale steigerplanken.

Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat. Steigerhouten statafel maken. Stap 6   Afwerken. Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk dat u het formaat van de statafel bepaalt. Houd er rekening mee bij het bepalen van het formaat, bartafel steigerhout zelf maken.

Eigenschappen van de bartafel

Stap 3 Schuif nu de twee planken van x6,2x3cm tegen de zijkanten van het tafelblad aan. Steigerhouten tafel maken. Stap 9 Plaats ook een lat 60x4,3x3 in het midden en schroef de 3 latten met 5x60 schroeven vast. Voor het blad heb je 3x steigerhouten planken nodig van x19,5x3 cm.

Doe hetzelfde voor de planken op stahoogte. Gebruik vier schroeven per verbindingsbalk. Verwijder de poten en nummer ze.

Hieronder volgen de stappen voor deze klus. Ook worden er op praxis.

Gerelateerde berichten

U kunt hiervoor oud steigerhout gebruiken, maar nieuwe planken zijn meestal sterker. Bevestig eerst één voetplaat van een steigerbuis op 25 cm. Tuinhuis maken. Doe dit met alle 4 de buizen en voetplaten. Elk paneel bestaat in onze statafel klustip uit twee planken van stahoogte en een verbindingsplank.

Schroef nu twee planken x6,2x3 cm met 3 schroeven 5x50 aan elkaar volgens de afbeelding. Om de tafel een mooie kleur te geven en te onderhouden kunt u hem bewerken met steigerhoutbeits. Bartafel steigerhout zelf maken de afstand goed is draai dan met een inbusleutel de steigerbuis vast.

Schuif nu 2 latten 60x4,3x3 volgens afbeelding tegen de tafelpoten aan. Het tafelblad bestaat uit vier steigerhouten planken, bartafel steigerhout zelf maken, verbonden door vier verbindingslatten. Neem eens een kijkje op onze koopadviespagina over laminaat.

Voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk dat u het formaat van de statafel bepaalt. Om een bierkrat in het midden van de tafel te verwerken moet hier vanaf het begin rekening mee gehouden worden.

Wilt u weten hoeveel materialen u nodig woorden die eindigen op heid voor uw constructie.

Bartafel Steigerhout Bouwpakket

Om de planken op zijn plaats te houden tijdens het schroeven kun je er iets zwaars op leggen. Wilt u weten hoeveel materialen u nodig heeft voor uw constructie? Stap 9 Plaats ook een lat 60x4,3x3 in het midden en schroef de 3 latten met 5x60 schroeven vast.

Elk paneel bestaat in onze statafel klustip uit twee planken van stahoogte en een verbindingsplank. Steigerbuizen en steigerhout worden gebruikt voor deze zelfbouw statafel en barkrukken.

Tuinhuis maken. Let op.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws