Youtube zondag met lubach xtc

Geplaatst op: 10.10.2019

China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou. El Tarangu is een zesdelige podcastreeks waarin audiocollectief Schik op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen. Café Sonore Platform voor geluidskunst.

Omroep Maxim Omroep Maxim trekt ten strijde tegen de tragische existentiële leegte die meer en meer bezit neemt van Nederland en de groeiende groep liefhebbers van eenheidsworst. El Tarangu is een zesdelige podcastreeks waarin audiocollectief Schik op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen. De prijsvechter Documentaireserie over de grote gevolgen van kleine prijzen.

Op zoek naar de kantelpunten in ons klimaat. Dat gaat 'm niet worden Hugo Hoes gaat in zeven afleveringen langs bij de net-niet-kandidaten van de Tweede Kamerverkiezingen.

Adriaan van Dis op zoek naar zijn roots; wat is er over youtube zondag met lubach xtc zijn persoonlijke geschiedenis in het huidige Indonesi. Zoektochten naar het menselijke aspect in bizarre subculturen? Ondersteboven - Nederland in de jaren zestig Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig. Link naar instagram post. Het danceprogramma van 3voor Zomerse interviewserie met Tim den Besten - al meerdere seizoenen.

Over vaders en zonen Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. Dit zijn wij Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners.
  • De nationale zwelgavond Tim den Besten breekt samen met publiek en gasten een lans voor het zwelgen. Zeven vrienden overvallen een bank.
  • Een zesdelige serie vol speculatieve fictie, gevoed door visionaire wetenschappers en denkers van nu. Oorlogsjournaliste Natalie Righton unembedded in Afghanistan.

Zanger Rob de Nijs (76) wordt onwel en valt van podium

Maar liefst een miljoen mensen slikt antidepressiva. Over vaders en zonen Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. In de podcast De Blankenberge Tapes komen twee moordzaken en één prille liefde samen tot een lugubere ontknoping aan de Belgische kust. Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, langs en door de grootste zandwoestijn op aarde. Bij deze gezellige klussers gaat altijd wel iets mis, maar gelukkig hebben ze overal een oplossing voor.

VOC Nederland vocnederland.

Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd. Hoe terecht is dat negatieve imago van het vmbo eigenlijk. Pieter Hulst gaat op zoek naar sporen van de prehistorie, youtube zondag met lubach xtc. De halve marathon Jonge radiomakers interviewen spraakmakende gasten in anderhalf uur. In tranen vertelde ze: ,Ik heb je nooit willen kwetsen? Volledig scherm.

Vandaag op 3

Interactieve webdocumentaire en podcastserie over drugsnetwerken in Nederland. In zijn show verbaasde Arjen Lubach zich, net als Jeroen Pauw eerder, over  de opstelling van de Nederlandse politiek als het om xtc gaat. Tijdgeest Korte radioverhalen over vreemde ideeën uit het verleden. Reisserie waarin Jelle Brandt Corstius de gevolgen van robotisering voor de mens onderzoekt.

Overzicht van de dramaseries uitgezonden door de VPRO. De aanstekelijke liedjes van de drie dikke dames uit Villa Achterwerk. One Night Stand Jaarlijks zes nieuwe films van Nederlands filmtalent op tv. En nu zitten we in een crisis die ons youtube zondag met lubach xtc treft. De presentatrice heeft ontzettend spijt van dromen over baby islam actie.

VPRO Thema onderzoekt hoe betrouwbaar ons geheugen nu eigenlijk is en hoe we het optimaal kunnen benutten.

Gisteren op 3

Zeven jongeren uit verschillende belevingswerelden binnen Nederland filmen hun eigen leven. Hoofdzaken Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko en vertellen hoe ze in het leven staan. In drie short movies worden scenario's geschetst van ons samenleven met slimme apparaten in de nabije toekomst. Concertopnamen, sessies, portretten, reportages, nieuwe én oude muziek.

  • Wat errug!
  • De slaapservice Marijn Frank bezoekt kinderen die niet kunnen slapen.
  • Bikkels Kinderen als mantelzorgers.
  • Op zoek naar wat er voor nodig is om het roer om te gooien.

Wilfried de jong presenteert zijn favoriete jazz- en soulplaten. Layla Leila Webserie over twee jonge vrouwen die bij elkaar in bed belanden na een feest. Hehobros De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing - jos de winter limmen een hetero en de ander homo - praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie.

Alles van de VPRO vanaf het het toonaangevende podiumkunstenfestival. De ijzeren eeuw Hoe het moderne nederland in de negentiende eeuw werd opgetuigd, youtube zondag met lubach xtc. Webserie over bejaarden die moeten verhuizen als het verzorgingshuis waarin zij wonen moet sluiten. De youtube zondag met lubach xtc in zeven dagen Zeven gezinnen van over de hele wereld over zeven thema's.

Belangrijke thema's minutieus onderzocht.

Struisvogelpolitiek

Op zoek naar Frankrijk Wilfred de Bruijn leidt je door het land dat je dacht te kennen. Bikkels Kinderen als mantelzorgers. De proefkeuken Pieter en Willem buigen zich over het lievelingseten van kinderen: waar is al dat lekkers eigenlijk van gemaakt?

Vijf eigenzinnige Britten tonen hun koninkrijk. Adriaan van Dis op zoek naar parallellen n contrasten met de huidige West-Europese samenlevingen. Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws