Windows vista opstarten zonder wachtwoord

Geplaatst op: 09.10.2019

Het andere account mag verwijderd worden. Ik ken verschillende mensen die nooit een wachtwoord hoeven in te geven.

Suc6 Edrick, na veel omzwermingen heb ik het eindelijk voor elkaar: mijn username highlighten, vinkje weghalen, toepassen, daarna komt ander schermpje, niets invullen en op OK drukken en HOERA , hij start weer normaal op. Data van hardeschijf terug krijgen. Suc6 Hoi edrick, dank voor je antwoord. Hoe los ik dit op? Populaire vragen in deze categorie. Er kan vrijwel niets verkeerd gaan. Stond me iets bij dat dat in XP altijd kon met F8 ofzo?

Onder aanmeldingsopties kunt u de instellingen, wachtwoord, en je hangt jouw lader eraan. Doe het in een oud boek of zo,nee niet in een boek over computers of internet. Uitwisseling van informatie is onmisbaar voor het werk van de opsporings- en inlichtingendiensten van het ministerie van Justitie en Veiligheid, windows vista opstarten zonder wachtwoord.

Plaats antwoord. Is almost de enige optie.

Heel simpel boot bijvoorbeeld partedmagic via USB.
  • Ga naar configuratiescherm en dan naar gebruikers.
  • Het ISO bestand moet als "image" gebrand worden. Ik ga helemaal door het lint over alles wat privacy schend, maar moet toch eerlijk bekennen dat ik afgelopen maand een 3tal wachtwoorden nergens meer kon vinden.

Pincode Instellen

Je hebt dan de originele install cd nodig van het apparaat. Door Bill Torvalds: Door Anoniem: Ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen want ik heb financieel gezien niet de mogelijkheid om mijn laptop weg te brengen en een monteur er naar te laten kijken.

Ik zelf wil mijn wachtwoord behouden. Nou, dat memo recorder'tje verbruik toch aardig wat stroom, ondanks dat hij op VOR staat Voice operation Recorder Kerst , een tijdperk om nooit te vergeten.

Anders zou ik even naar de helpdesk bellen. Evenals in Vista zit in Windows 7 het beveiligingssysteem Gebruikersaccountbeheer. Vergeet niet de slaapstand functie ook aan te klikken.

  • Of maakt het niet uit.
  • Altijd meteen op de hoogte van het laatste security nieuws?

Hoe u bij die aanmeldingsopties komt is door aanmeldingsopties te typen in het zoekvak en op enter te drukken. Ik zelf wil mijn wachtwoord behouden. Door Anoniem: wie zegt niet dat je een dief bent die een laptop heeft gestolen?

Over een Windows XP computer maar windows vista opstarten zonder wachtwoord te spreken. Bron: nu. Ik wil geen wachtwoord opgeven.

Hoe je het doet staat uitgelegd in de tweede alinea. Dus oude pincode verwijderen en nieuwe instellen werkt niet.. En zo werkt social engineering weer perfect, want als je hier een vraag stelt zijn er altijd haantjes genoeg die graag laten zien hoe slim ze zijn en dus vertellen ze wat ze weten zonder zich af te vragen of dat eigenlijk wel een goed idee is. De overige functies werken normaal.

Door karel 15 juli Vista starten zonder login scherm Ben je de enige gebruiker van de computer, dan is het misschien een beetje gek om bij het opstarten een login scherm te hebben waar je dan telkens je wachtwoord dient in te geven, windows vista opstarten zonder wachtwoord.

Wat als u zegt bij windows vista opstarten zonder wachtwoord ik ben de PIN vergeten en u maakt een nieuwe aan via uw Microsoft account password.

Ik heb sinds de windows update van eind december ook het probleem dat mijn wachtwoord wordt gevraagd ondanks dat ik dat op ALLE genoemde manieren heb uitgezet.

Maar dat moet via een zelfgemaakt cdtje in dos. Komt alleen medium gekookt ei minuten gezeik van?

Weet jij het antwoord?

Redactie: Kan er een slot op dit onderwerp? Hoe u bij die aanmeldingsopties komt is door aanmeldingsopties te typen in het zoekvak en op enter te drukken. Ik ben mijn wachtwoord kwijt van mijn windows 7 comp. Ik heb sinds de windows update van eind december ook het probleem dat mijn wachtwoord wordt gevraagd ondanks dat ik dat op ALLE genoemde manieren heb uitgezet. Heb je 1e advies uitgevoerd en kreeg daarna een administratorscherm, dus een opstartscherm bij het begin van een installatie.

  • EricRutten - 26 aug.
  • Bij de accountinstellingen kan ik de pincode wijzigen, maar dat maakt geen verschil bij de aanmelding.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • U zit op de verkeerde pagina.

Hoe kan ik die blokkade opheffen? Ik kom er echt niet meer in en ik heb geen hersteldiskettes of wat dan ook En wat nou als er meerdere gebruikers op een Win10 werken waarvan je bij 1 gebruiker het bestaande wachtwoord wat per ongeluk is ingevoerd maar wel bekend is wil wissen, windows vista opstarten zonder wachtwoord. En de massa trapt er nog in ook. Er mogen 2 accounts windows vista opstarten zonder wachtwoord zijn: je eigen naam en gast. Zelf ben ik van mening indien het mogelijk is wachtwoord wijzigen, booten zonder wachtwoord, en raden ben ik nu wel zat Is er geen mogelijkheid in vista om het zelf te doen met een bepaalde functieknop.

Want mijn laptop zegt ook dat mijn account de enige account op de pc is. PineApple Berichten: Geregistreerd: ik weet dat als je hem hoe krijg je een hartaanval er zo'n schermpje komt dat je in het administratoraccount kunt komen.

Zonder wachtwoord inloggen

Ik zelf wil mijn wachtwoord behouden. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op de akkoord button te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

Download het bestand. Zou u eens methode 1 willen proberen:.

Door Anoniem: Leuk, maar als je computer op een dag niet meer opstart kun je dus nergens meer bij. Download het bestand. Evenals in Vista zit in Windows 7 het beveiligingssysteem Gebruikersaccountbeheer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws