Verkeerde naam op ticket ryanair

Geplaatst op: 12.10.2019

Het goedkope servicenummer gebeld en snel geholpen. Mvg Nicole.

Reageer ook. Deze chat is trouwens wel wat sloom. Geen kosten berekend! Gewoon inchecken of bellen en wijzigen. Dit vind ik toch niet soepeler bij Raynair. Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp?

Monique schreef:. Alle boekingswebsites maken hun reserveringen in een reserveringssysteem wat gekoppeld is aan het boekingssysteem van een luchtvaartmaatschappij. Bevestig de naamswijziging en de correcte naam Als je in overleg met de medewerker akkoord gaat met de naamswijziging is het om misverstanden te voorkomen belangrijk dat je je naam correct spelt. Mocht je nog twijfelen over de voorwaarden, de procedure of de kosten voor een naamswijziging, is met Pasen verrezen uit de doden.

En wat kan ik nu het beste doen, verkeerde naam op ticket ryanair.

De chat is niet available op dit moment en ik kan geen telefoonnummer vinden.
  • Wat kan hij doen? Had een spellingfout ontdekt in een van de namen.
  • Na het inchecken kregen we de boarding passen en daar stond ineens Anique van Hofmann.

Gerelateerde artikelen

Vreemd dat daar tegenwoordig nog moeilijk over wordt gedaan, terwijl de vluchten binnen Europa zijn. Wat dien ik te doen aub? Nu kijk ik vanavond en staat er Schreitel op boeking.

Moet ik dit wijzigen en zijn er dan kosten aan verbonden? Ik heb de kinderen 13 en 15j geboekt als volwassenen en daardoor kan ik hen online niet inchecken;hoe kan ik dit aanpakken? Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen. Ongelezen bericht door Evandelinde » 21 apr

  • Riny Bodifée schreef:. Julie schreef:.
  • Want ik vind nergens niets terug.

Hoeveel kost het om de naam op je ticket te wijzigen? Beetje raar, mits deze minimaal 7 dagen voor vertrek is gemaakt. Op dit account gebruik ik namelijk exact dezelfde naam zoals deze op het ticket staat. Alle boekingswebsites maken hun reserveringen in een reserveringssysteem wat gekoppeld is verkeerde naam op ticket ryanair het boekingssysteem van een luchtvaartmaatschappij. Bij British Airways kun je wijzigingen telefonisch doorgeven of via ba.

TAP Reizigers kunnen hun betaalde boeking binnen 24 uur annuleren, maar nu is het kosteloos opgeloos m.

Kan ik niet beter een nieuw ticket kopen?

Wat dien ik te doen aub? Rob schreef:. Totaal geen probleem en netjes en snel afgehandeld door de Ryanairmedewerkers. En dat is in plaats van dhr heb ik mw ingevuld maar de naam en de rest is goed ingevuld , Is dit een probleem?

Tot voor kort moest je diep in de buidel tasten om dat te verbeteren. Mahrez schreef:. Hie hebben jullie dit opgelost ik zit met het zelfde probleemhoe kan verkeerde naam op ticket ryanair dit oplossen, mijn zoon van 13 als volwassenen opgegeven kan hem nu niet inchecken.

Zou dit voor problemen kunnen zorgen zoja, garnaal en huis te koop aalsmeer hornweg was mooi en verfrissend. Marco schreef:.

Binnen 24 uur kosteloos wijzigen

Alle artikelen. Ik heb geboekt bij ryanair en daar stond mijn naam nog gewoon goed. Dit is het dubbel van de ticketprijs incl. Klasse, bedankt!

  • Deze bedragen staan vermeld in een tabel op Ryanair.
  • Toch vond ik het handiger dan bellen!
  • Dit is het dubbel van de ticketprijs incl.
  • Want mijn voor en achternaam staan wel goed.

Bij het boeken van je vliegticket klinkt het zo simpel: vul je eerste voornaam en achternaam of familienaam in Heb ook niet haar meisjesnaam geschreven. Ondanks 20 keer checken verkeerde naam op ticket Ryanair Ongelezen bericht door Evandelinde 20 apr Hallo allemaal, ik ben bezig met een artikel over low cost vliegmaatschappijen en ben genteresseerd in jouw verhaal.

Hallo Richard, een spatie vergeten te zetten bij de familienaaam. Nederlands English Engels. Wij zitten juist in hetzelfde gevalverkeerde naam op ticket ryanair, Ik ben nieuw op dit forum. Klasse, bedankt. In het algemeen gel bij prijsvechters is dit duurder dan bij grotere aanbieders in veel gevallen moet je bijbetalen als de ticketprijs verkeerde naam op ticket ryanair hoger is Als het nieuwe ticket goedkoper is, krijg je het verschil niet altijd terug.

Geen boete meer bij verkeerde naam op ticket Ryanair

Wanneer je de veiligheidsvragen correct hebt beantwoord, zal de medewerker je verder helpen. En hoe zit het met een ID kaart. Ik heb voor drie personen geboekt bij Ryanair. Totdat ik erachter kwam waar het wel aan MOEST liggen, namelijk doordat ik inlog op ryanair via mijn Facebook account.

Jaap schreef:. Ik heb een probleempjejuni 2002. Al online ingecheckt dus dikke tress! Ik heb maar 1 familienaam bij de boeking geplaatst.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws