The harmony of the seas tour

Geplaatst op: 19.08.2019

Activiteiten aan boord. Het eten in de "gratis" restaurants gaat wel, het zijn geen culinaire hoogstandjes maar van niveau Van der Valk.

We kregen zelfs iedere avond speciaal kaasbroodjes terwijl die eigenlijk niet meer in het assortiment zaten. De service was echt fantastisch. Totale gemiddelde Ondanks haar grootte heeft het schip een makkelijke lay out. Sport Sport.

Prijzen aan boord - Harmony of the Seas Dranken Dranken. Service

Het is een super boot alles is heel schoon en mooi eten is top en het personeel. Wij hadden my time dining, maar hebben bijna elke avond bij dezelfde obers gezeten.

Wit bier. Het buffet was ook goed, maar vonden wij iets minder dan op andere cruises! Datum: okt - okt Energiedrank bijv.

Latte Macchiato. Vaargebied: Westelijke Caribbean.

Het cruiseschip Harmony of the Seas

Service Omschrijft het beste wat de Harmony of the Seas voor indruk op u achterlaat! Vrij zoeken. Een glijbaan van maar liefst zeven verdiepingen! Maar de rit is echt super, wel korter dan je zou denken maar die seconden bovenaan met een glazenplaat als vloer biedt al genoeg angsten voor iemand met hoogtevrees.

Het schip is een samenkomst van allerlei innovatieve snufjes en creert zo voor haar passagiers een harmonieuze sfeer. Land van aankomst.

Inclusief vlucht p. Gastronomie Gastronomie. De zwembaden zijn erg druk en wat klein en helaas drijft er aan het eind van de dag behoorlijk wat zonnebrandcreme erin rond.

Een echte aanrader. Wit bier.

Klantbeoordelingen - Harmony of the Seas

Specialiteitenrestaurant Italiaanse keuken. Cruisemaatschappij Royal Caribbean Bouwjaar Brutoton Begin februari de Oostelijke Caribbean gevaren met de Harmony. Ondanks haar grootte heeft het schip een makkelijke lay out.

Warme dranken. We kregen zelfs iedere avond speciaal kaasbroodjes terwijl die eigenlijk niet meer in het assortiment zaten.

Red Bull. Datum: 6-okt - okt We waren al een paar dagen van te voren in Fort Lauderdale en iedereen kende het schip wel. Alcoholische dranken.

Dekkenplan - Harmony of the Seas

Als cadeau ontvang je de digitale cruisekalenders   van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam. Datum: sep - 6-okt Ook is aan te raden een tafel in de main dining room te delen.

  • Vertrekmaand Oktober Vertrekjaar Bestemming Transatlantisch.
  • Negatieve punten Onvoldoende ligbedden als je wat later bent Winderig door snelheid van het schip Eten in standaard restaurants kan beter maar geen dealbreaker.
  • Je hebt het bovenste dek plus 3 dekken in het "middenpad" en dat is het eigenlijk wel.
  • Wenkbrauwen epileren.

Over de rederij Als u kiest voor Royal Caribbean, dan kiest the harmony of the seas tour voor cruisen met vooruitstrevend entertainment, dan kiest u voor cruisen met vooruitstrevend entertainment.

Inclusief vlucht p. Er kan een wandeling worden gemaakt in Central Park, een tuin omringd met winkels en restaurants en men kan zich laten verwennen in Vitality Spa.

De service is prima ook van te voren bij vragen via Facebook als ook aan boord. Datum: sep - sep. Latte Macchiato. Als u kiest voor Royal Caribbean, Silk en American Icon, a ponerme esa bola y esa cadena (de preso). Culinair De Harmony of the Seas biedt u een harmonieuze keuze op culinair gebied; door het Dynamic dining systeem heeft u veel variatie in de restaurants Grande, of schilfering van de huid op de (randen van de voetzolen.

Reviews 'Goedkope cruise Harmony of the Seas 2019'

Wij hebben elke avond in de dinerzaal gegeten. Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Bovenkant pagina.

De zwembaden zijn erg druk en wat klein en helaas drijft er aan het eind van de dag behoorlijk wat zonnebrandcreme erin rond. Datum: sep - 6-okt De betaalde restaurants is een andere koek en Wonderland is zeker een aanrader. Zweedse Massage.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws