Sauna de woudfennen joure

Geplaatst op: 10.10.2019

Sauna's genoeg keuze en lekkere opgiettingen! U gaat akkoord als u verder gaat.

Anders waren wij wel naar het zwem-kinderparadijs van Center Parcs gegaan. Aantal dagen:. Voor kinderen zeker een diepte waar je in kan verdrinken. Wanneer wilt u aankomen bij Wellness en Beauty de Woudfennen?

Heel erg fijn dat je tussendoor naar je kamer kan lekker lezen of uitrusten.

Datum van activiteit: augustus In het Douwe Egberts-winkeltje kunt u nog steeds vers gebrande koffie kopen. Vergelijk dan accommodaties in Nederland.

Add review Add photos. Beoordeeld op 22 december via mobiele applicatie Dagje sauna met overnachting.

36 Nederlandse reviews over Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Het eten is er wel erg goed en lekker. De hamam is heerlijk en de massages ook! Wij verbleven trouwens ook nog in hun hotel country Rosé. Voor mijn partner de eerste keer daar voor mij de tweede keer maar voo het eerst daar geslapen.

Staat zo armoedig erbij Heel lekker eten en na afloop zo je bed in.

  • Deze sauna is gedateerd en niet bijzonder gastvrij. Heerlijk dagje weg en ontspannen Gereviewed door vid op In de sauna te Joure is het goed toeven.
  • Maar op een gegeven moment waren er twee kleine kinderen ong. Sommige fauteuils zijn ook erg versleten

Het sauna de woudfennen joure van de Woudfennen doet haar best iedere gast het naar zijn zin te maken. De keuken is gevarieerd en het restaurant is gezellig. Ons Hotel Country Rose is inderdaad uniek voor het noorden van het land.

Deze vermelding verbeteren. Wij verbleven trouwens ook nog in hun hotel country Ros. De opgietingen zijn super.

Faciliteiten

Huisdieren Huisdieren niet toegestaan. Dit is een bedrijvig museum met werkplaatsen van de koffiebrander Douwe Egberts, een klokkenmaker, drukker, geelgieter, zilversmid en koperslager. Blijft feestje hier te komen.

Profiel Lid worden. Ook gezichtsbehandeling gehad van carla was heerlijk en wat een lieve vrouw. Nog steeds een sauna de woudfennen joure sauna met relaxte sfeer. Gemiddeld Gezellig meidenuitje Gereviewed door Linda op Met een hele groep vriendinnen in een keurige friese sauna.

36 reviews Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen

In Friesland is het mogelijk om zonder vaarbewijs een boot of sloep te huren. Laatste reservering 1 dag 7 uur 1 minuut geleden. Stap op de fiets en trek er ook zeker een dag opuit in Friesland.

Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options. Gezellige sfeer. Is dit sauna de woudfennen joure must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen. Door verder gebruik te maken van onze website, meer informatie of instellen, she said by telephone.

Vakantiehuis Luxe Vakantie Friesland 9,6. Kortom gewoon doen! Behandelingen daarentegen geweldig.

Leuk om te lezen. Sauna en behandelingen waren top. Lees meer.

Zou je deze plek of activiteit associren met entertainment. Geniet in het sfeervolle restaurant van een lunch of -la-carte-diner. Tussen door nog fijn gegeten en gedronken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws