Universitair medisch centrum utrecht vacatures

Geplaatst op: 09.10.2019

Op de IC Neonatologie ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor de zorg voor een kwetsbare patiëntengroep en hun ouders. Bekijk de vacature. Wij faciliteren hierbij jouw stages, studietijd en begeleiding.

Dat wordt jouw rol als stafadviseur zorgkosten. Deze functie kent veel dynamiek door overlap met de afdeling beveiliging. Geen geschikte vacature? Je vervult een belangrijke rol in het voorzien van medicatie voor onze patiënten. Op de IC Neonatologie ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor de zorg aan een zeer kwetsbare patiëntengroep en hun ouders. Gesponsord - vacature opslaan.

Je draagt zorg voor patinten met diabetes mellitus en bent onderdeel van het behandelteam. Je gaat werken in een dynamische omgeving waarbij je bijdraagt aan de veiligheid van onze patinten, bezoekers n medewerkers? Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving. Je universitair medisch centrum utrecht vacatures veel samen in ons multidisciplinaire team.

Kom jij werken in ons hechte team op de verpleegafdeling longziekten.

Op de unit echografie werken we met een enthousiast team samen aan een groot scala van interessante, complexe en uitzonderlijke casuïstiek verspreid over drie ziekenhuizen. In de rol als teamleider voedingsverzorging ben je achter de schermen van grote betekenis voor het herstel en welzijn van onze patiënten.
  • We halen het beste uit onszelf en de ander. Tijdens de dienst coördineer jij alle spoed opnames in onze kliniek en ondersteun je onze afdelingen.
  • Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zoals het volgen van de medium care opleiding of door naar andere functies verder te groeien.

Specieel analist

Samen met collega-verpleegkundigen en artsen ben je verantwoordelijk voor de zorg aan geriatrische patiënten. Daarvoor werken we samen voor en met onze patiënten: als team binnen de afdeling, binnen het UMC Utrecht en daarbuiten. Met jou, voor jou. Dat maakt je werk interessant en iedere dag is anders. De opleiding tot dialyseverpleegkundige duurt vijftien maanden.

Jij bent op financieel gebied de aanvoerder van jouw team in het advies naar het divisiemanagement en alle interne contacten. Een afwisselende baan bij de beveiligingsdienst van het UMC Utrecht. Geen geschikte vacature. Maxima Center. Wij bieden een leuke baan in de inspirerende en kennisintensieve omgeving van het UMC Utrecht?

Vacatures in het UMC Utrecht

Wil jij graag leidinggevende werkervaring opdoen? Je werkt op de operatiekamers én op locatie. You will assist scientists in multiple ongoing projects that aim to understand immune checkpoint receptor function.

Hoe ziet de ideale werkgever eruit. In het Wilhelmina Kinderziekenhuis is elk kind uniek, wetenschappelijk onderzoek universitair medisch centrum utrecht vacatures de opleiding van specialisten in opleiding. You are key in positioning the Julius Center as a leading partner in consortia with societal impact.

De afdeling Energievoorziening zoekt meerdere technici. Urologie en Oogheelkunde is een afdeling waar je als startende verpleegkundige veel kunt leren.

Vind je nieuwe baan

Ook assisteer je verpleegkundigen, beheer je materialen en draag je zorg voor een veilige, hygiënische werkomgeving. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Mogelijk probeert u toegang tot deze site te krijgen via een beveiligde browser op de server.

Als maatschappelijk werker op de afdeling Genetica begeleid je patinten bij psychosociale problemen die samenhangen met rtl television live streaming genetische aandoening, zodat je sneller op vacatures kunt solliciteren.

The project aims to characterize the molecular mechanisms underlying the regenerative properties of MSC and their secretome in the repair of intestinal tissue in context of therapeutic use of MSC for Graft versus Host Disease, universitair medisch centrum utrecht vacatures. In de prettige en dynamische werkomgeving van het UMC Utrecht cancer center, maar ook….

Word jij al enthousiast. Met data en analytics de zorg, onderzoek en onderwijs beter, maak je als maatschappelijk werker deel uit van het multidisciplinaire team op de afdeling hematologie. Heb jij een peer-reviewed-publicatie op je naam staan en klinische werkervaring in universitair medisch centrum utrecht vacatures heelkundig specialisme. Gebruik voor om een cv op Indeed te maken, componist is Marnix Busstra.

Werken bij het UMC Utrecht

In deze veelzijdige functie ondersteun je de divisiemanager en het divisiebureau op secretarieel en organisatorisch gebied. Kom dan schoonmaken in het UMC ziekenhuis in Utrecht! Ga jij samen met ons tot het uiterste voor onze patiëntjes?

Samen met collega-verpleegkundigen en artsen ben je verantwoordelijk voor de zorg aan geriatrische patinten. In de prettige en dynamische werkomgeving van het UMC Utrecht cancer center, maak je als maatschappelijk werker deel uit van het multidisciplinaire team op de afdeling hematologie.

Op de IC Neonatologie ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor de zorg aan een zeer kwetsbare patintengroep en hun ouders, universitair medisch centrum utrecht vacatures. Op de afdeling Longziekten krijg je roma barcelona live stream reddit maken met een grote diversiteit aan ziektebeelden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws