Wish you were here lp discogs

Geplaatst op: 21.07.2019

Netjes opgezet en een mooi plekje in de kast gegeven. Eigenlijk zou je hier aan moeten kunnen vinken wat het minst mooiste nummer van dit album is. Dju, stikongeduldig aan het wachten op nog 8 LP's die ik her in der in bestelling heb staan.

Een jaar later zal het pleit in het voordeel van Lennon worden beslecht, en mag hij zich Amerikaans staatsburger noemen. Neemt niet weg dat ik een fan ben van veel van zijn werk maar ik weet niet of ik nog snel een concert van hem zal bezoeken. De remaster van klinkt overigens prima. Ik zag hem langskomen. Als gevolg daarvan wordt het concert in  Boston  door de burgemeester verboden.

Nog geen account?

Laatst in Utrecht kwam ik langs een zaakje: Hifi studio Wilbert en had het bijna gedaan! Nogal hard aan het inslaan dus, goed bezig heh! Netjes opgezet en een mooi plekje in de kast gegeven. Meteen toegeslagen. Al die 'remasters' zijn vaak zo meh, al is de kwaliteit van de vinyl zelf natuurlijk wel beter.

En zoals met alle Ninja Tune records herken je ze in heeeeeel veel films en series.
  • Uniek gevoel! Met een radio onder m'n kussen, voor het eerst en met totale aandacht " Wish You Were Here " horen.
  • Doe mijn zo'n set van Floyd. Goede platenspelers genoeg tegenwoordig, als je al een nieuwe wil.

Leveringsadres wijzigen

De remaster van klinkt overigens prima. Je kan gewoon een aardedraad vastmaken door een schroefje in het chassis van je apparaat in dit geval de platenspeler los te draaien en het daar te bevestigen, haal wel eventuele verf er af. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Nieuw ben je voor wat fatsoenlijks snel € kwijt. Geen idee hoe ze er in het echt uit zien en hoe de muziek is maar dit zou nog geen eens gek staan aan de muur. Dus extra kosten. Wat een geluid.

Wellicht dat die in betere kleuren verkrijgbaar is. Toe aan iets nieuws. Dit was altijd mijn favoriete pink floyd cd, er is haast geen andere verklaring voor de brom ervan uitgaande dat het zo'n typische 50Hz bron is.

Hoes verkeerd in goede staat. Vooral de verzamelaars uit Duitsland e.

Leveringsadres toevoegen

Oei, ik kan ook zo kinderlijk blij worden van dat soort deals. Al een paar maanden nadat de Roland was uitgevonden bedacht Singh dat je daarmee perfect discobeats kon maken, en dat hij die weer kon combineren met traditionele Indiase raga's. Voor m'n 25e verjaardag over vijf uurtjes heb ik twee maand geleden in Polen reeds m'n vadeau gekregen van mijn vriendin.

Ik zal die link naar Tweakers nog eens opzoeken straks. En ik snapte niet waarom ik de hoes na openen niet meer dichtkreeg Soms moet ik ze gewoon weer even horen, blijft toch geweldige muziek?

M'n eerste platenspeler. Venetian Snares en Wu-Tang ga ik afhankelijk van de prijs ook wel ff proberen te scoren.

Natuurlijk was ik zuinig op mijn platen, maar toch slijten ze. Dozen aan het uitpakken, LP's en platenspeler zijn onbeschadigd overgekomen en hebben 2 jaar opslag overleefd. Maar er zijn ook goede Philipsplatenspelers die je vaak voor een paar tientjes kunt overnemen.

Halverwege de naald omhoog, omdraaien en kant B van start laten gaan Braam, die verzet pleegt, wordt vermoord.

Maar om het betaalbaar te houden zou ik echt naar tweede hands kijken. De beste en gaafste herinneringen heb ik bij deze fantastische plaat. Geloof dat sommige filmhuizen hem later nog eenmalig hebben uitgezonden. Door gedoe met de verkoper zijn er voor een veel te klein bedrag nog wat vinylplaten bijgekomen.

Geen plagiaat maar genspireerd en er mooie eigen "twist" aan gegeven. Hurry Up, Wish you were here lp discogs Dreaming was mijn soundtrack tijdens mijn reis door Japan? De eerste optie gelukkig.

Ja ok, dat is dus specifiek voor aardedraad.

Berichten van "Hanzel"

Hmmm, kan inderdaad weinig vinden over een 1LP versie rageagainstrage Er zijn dus meer mensen die nogal blij worden van vinyl, mooi. Very good audience recording.

Zij de undergroundkledingzaakjes en ik de platenzaken. Je hoort wel zachtjes uit de platenspeler zelf de muziek komen als je bijv de versterker niet aanzet? Kromming aan de rechterkant komt doordat de hoes wat omhoog staat. Baroness heeft zulke vette covers, muziek is helaas niet helemaal mijn ding.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws