Nooit meer beslagen autoruiten

Geplaatst op: 11.10.2019

Autobedrijf Thoonen. De noodzakelijke functionele en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Ook belangrijk om veilig te rijden, is het afsluiten van een autoverzekering.

Delen Tweet. Lexus RC h: Fijnslijperij 12 juli Je smeert de ruiten hiermee in, laat het een paar minuten intrekken en veegt het met een doekje weg. En omdat InShared één van de goedkoopste is, is de verzekering niet alleen goed voor jou en je auto, maar ook voor je portemonnee.

Wanneer je bovenstaande techniek en meerdere malen hebt toegepast, maar je continu last blijft houden van beslagen ramen, dan kun je altijd even de motorruimte checken op bladeren. Vochtige spullen veroorzaken condens op de ruiten.

Een beetje scheerschuim met mint werkt als wondermiddel voor beslagen ruiten! Indien ik het goed begrijp is dit geen artikel voor beslagen ruiten maar een verdoken vorm van reclame voor een verzekeringsmaatschappij. Dat kan een boete opleveren De kans op een ongeluk is een stuk groter als je rijdt met beslagen autoruiten. Bij deze tip is het goed te weten dat elke nieuwe Suzuki m. Volg of like ons!

Niet gek dat de ruiten dan beslaan, nooit meer beslagen autoruiten.

Hier zijn de 5 populairste berichten van ! Wil je meer informatie of een afspraak maken? Ook belangrijk om veilig te rijden, is het afsluiten van een autoverzekering.

Tip 2: maak de voorruit regelmatig aan de binnenkant schoon

Dat kan een boete opleveren De kans op een ongeluk is een stuk groter als je rijdt met beslagen autoruiten. Veilig op de weg: sluit een autoverzekering af Ook belangrijk om veilig te rijden, is het afsluiten van een autoverzekering. Deze truc werkt ook in de badkamer. Kijk maar naar het volgende filmpje:. Ook in de winter is een goed functionerende airco erg prettig. Indien ik het goed begrijp is dit geen artikel voor beslagen ruiten maar een verdoken vorm van reclame voor een verzekeringsmaatschappij.

Maak hieronder een keuze en ontdek meer.

  • Ook kunnen we de airco voor je reinigen en bijvullen. Leg hem bijvoorbeeld achter de voorstoelen.
  • Wacht wel even met de ramen openen totdat ze helemaal droog zijn of neem ze even af met een doekje.

Zijn de ruiten niet meer beslagen. Datzelfde geldt ook voor een natte regenjas, dan werkt een goede vochtvreter ook. De airco droogt namelijk de vochtige lucht in de auto. Mocht je de kat nou niet willen lastigvallen, nooit meer beslagen autoruiten, maar bijvoorbeeld ook voor de vochtige zwemkleding van je kinderen.

Niet gek dat de ruiten dan beslaan.

Een paar druppeltjes op een zachte doek, vervolgens de binnenkant van de voorruit schoonmaken en gegarandeerd geen last meer van beslagen autoruiten! Daar kan zelfs een autoverzekering niets aan veranderen. Blijf op de hoogte Meld je gratis aan voor de Suzuki Nieuwsbrief met acties, voordeel en Suzuki-nieuws.

Hier zijn de 5 populairste berichten van. In dit artikel leggen we je uit hoe dat precies zit. En ook Jos Spijkers plaatste deze tip, in het reactiescherm hieronder. In ons land regent het nogal. Gerelateerd Zes onmisbare tips bij slecht nooit meer beslagen autoruiten.

Laatste nieuws

Rijden met beslagen autoruiten is levensgevaarlijk. Deze 4 tips zorgen dat je toch veilig de weg op kunt. Een beetje scheerschuim met mint werkt als wondermiddel voor beslagen ruiten. De noodzakelijke functionele en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren.

Mocht je de kat nou niet willen lastigvallen, dan werkt een goede vochtvreter ook. Als er te veel vocht in de auto zit, beslaan de ruiten, nooit meer beslagen autoruiten. Airco check. Houd de airco van je Suzuki dan ook in de winter in een optimale conditie met de Suzuki Aircoservice. Deze zelfgemaakte vochtvreter werkt net zo goed als de vochtvreters die je in de winkel koopt!

Doe wat kattenbakvulling in een sok of pantykous en knoop deze dicht. Nooit meer beslagen autoruiten heb je snel weer goed zicht op de weg.

4 tips om condens op je autoruiten te voorkomen

Hier zijn 5 tips die beslagen autoruiten voorkomen dan wel verhelpen, plus een extra tip van de vrienden van onze Facebook-pagina! Dat is afwasmiddel geworden, iets wat bijna iedereen wel in huis heeft.

Richt je tot de officiële Suzuki dealer Bel ons: - 98 54 Neem contact met ons op   Disclaimer     Copyright © Suzuki. Beslagen autoruiten; vooral in de koude maanden krijg je regelmatig te maken met beslagen autoruiten, met name de voorruit.

Zelfs in de vochtigste maanden van het jaar. Proefrit aanvragen. Airco in de winter?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws