De krokodil die niet van water hield recensie

Geplaatst op: 10.10.2019

De trucjes die zijn broertjes en zusjes uithalen zorgen namelijk voor een grappig element. Want natuurlijk wil hij graag met zijn broertjes spelen.

Hij niest namelijk vuur! Op deze site zingen drie peuterleidsters het liedje voor je, met de gebaren die erbij horen. Hij heeft net een andere kleur groen, en let eens op de mand met eieren die helemaal op de eerste bladzijde te zien is. Grappig Mooi vormgegeven. Hoe voelde dat? Hij wil nog een laatste keer proberen om te zwemmen. De afgelopen weken al heel vaak voorgelezen voor het slapen gaan maar blijft leuk en origineel!

Je krijgt echt medelijden met hem. De stijl van illustreren past helemaal bij kleuters. Dat kan bij de boekhandel bij jou in de buurt. Bloem35 20 februari Ik raad dit product aan. Of kijk naar dit filmpje, met beelden van krokodillen waaronder lieve knuffels :.

Leuk om voor te lezen voor peuters.

Zij houden allemaal van zwemmen. Ken je dit prentenboek al en wil je meer krokodillentips?
  • Doetips Zwemmen als een krokodil Houdt jouw kind van zwemmen?
  • Brief aan mijn klas einde schooljaar 30 juni

{{message}}

Als kleine krokodil in bed ligt, besluit hij dat het zo niet langer kan. Fijn om voor te lezen. Uitleggen met andere woorden: zakgeld, niemand, alleen, enige, een besluit nemen, een hekel hebben aan. Leuk, grappig boek. Bij dit boek kun je de denksleutel overeenkomsten goed gebruiken. Of vindt hij een zwembad maar eng? Hoe kom je erachter wat je talent is?

Verkoop door bol. Kinderen die graag worden voorgelezen en het fijn vinden om boeken te bekijken, zullen later het lezen sneller oppakken.

In winkelwagen? Werner Holzwarth Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 14, Blog Blog See all. Ik vind het een prachtig en fantastisch humoristisch boek. Je reageert onder je Google account.

Ideeën mini leeslessen De krokodil die niet van water hield

De pluspunten van dit artikel vind ik: goede kwaliteit, duurzaam Maar wat ik jammer vind: prijzig. Leuk verhaal. Dit zorgt ervoor dat ook de 4-jarige kinderen zeer geconcentreerd naar dit boek luisteren.

Hij voelt zich alleen en wil meespelen. Ben je benieuwd wat het is. Kort en bondig, daar houden kinderen van. Marjet Huiberts We hebben er een geitje bij. En omdat hij bang is, natuurlijk. Spannend Grappig Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven.

Kinder- en jeugdboeken: recensies en voorleesnieuws

Hij houdt niet van water. Anderen bekeken ook. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Ingrid Schubert Gewoon gek 14, probeer het opnieuw, De krokodil kijkt steeds droevig. Goed verzorgd. Maar ja, duikt diep kopje onder en komt dan gelukkig weer boven water. E-mail-controle mislukt, die willen de hele dag… zwemmen. Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven Spannend. Maak tekeningen en schrijf of stempel de tekst erbij. Hij springt het bad in, omdat vooralsnog geen concrete kans aanwezig is.

Inspireert je tot kinderboeken lezen en voorlezen

Vorige: Vos en Haas Het land van de Nijl. Spannend Grappig Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven. Mooie tekeningen.

Maar nu is er een kleine krokodil die niet van water houdt. Hij besluit het nog een keer te proberen met een zwemband om. Vond je dit een nuttige review. Fijn om voor te lezen?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws