Plaid haken gratis patroon

Geplaatst op: 01.10.2019

Als jij het compacte minder mooi vind zou ik dat zeker doen! Sorry, even niet gekeken op mijn website… Maar dat is inderdaad wat ik bedoel Joyce! Ik ga de boel in de gaten houden.

Vorig jaar september had ik nog geen moed om het weer uit te halen, maar begin dit jaar wel. Recepten Gratis patronen Contact. Als je het de even toeren aan de voorkant hebt dan komt je rand straks niet goed uit. Ik loop nu vast bij week 5 omdat ik al de hele week aan het wachten ben op de tutorial. José zwaan. Het mooie ontwerp zal iedere week een stukje groeien met uiteindelijk een prachtige, zelfgemaakte deken als resultaat.

Ik ben net begonnen met de droomdeken en ik ben nu bij de golfsteek Het kost mij erg veel moeite om in te steken in de achterste lus van de halve vasten.

Gratis haakpatroon. Als dat niet zo is dan heb je ergens mis geteld in toeren van je deken. Klopt dit met jullie plaid haken gratis patroon. Kan ik het simpelweg oplossen door een extra toer vasten te haken. Deze twee relifstokjes wijzen dus niet naar links maar naar rechts.

Je kunt het deken ook in een andere kleur haken. Ik moet echt pulken om mijn haaknaald in te kunnen steken. Hallo wolplein Ik heb een vraag over toer 2 van de eerste herhalingsrand van deken2. Een warm dekentje om te haken! Hoi Nina, Het gehaakte deken wordt ongeveer cm x cm.

  • Met het gebruikte garen bevestig je een draad aan de hoek van het deken en ga je op de volgende manier de rand haken:.
  • Deze twee reliëfstokjes wijzen dus niet naar links maar naar rechts. Je hebt helemaal gelijk met wat je signaleert!

Groetjes, het is altijd lastig om te zeggen omdat iedereen een andere hand van haken heeft. Hoi Antje, Joletta" Wolplein, Je hebt helemaal gelijk. Daarom heet het een relifstokje. Ha Elise, Ik ben opnieuw begonnen met opzetlossen ipv. Hallo, plaid haken gratis patroon, vervolgens op het instellingenicoontje rechtsboven en kies dan Automatisch toevoegen of Handmatig toevoegen, Wijzonol en Trimetal nu bestellen.

Lisanne Multem

Je kunt mijn berekening dan het beste wat afronden naar boven als je echt geen risico op verfbadverschillen wilt krijgen. Sigrid Swinnen 2 jaar ago Reply. Of is het advies toch een grotere haaknaald re gaan gebruiken.

Haak aan het einde nog 3 losse en sluit met een halve vaste op de eerste vast. Ik heb ook al geprobeerd om een stuk losser te haken, maar dit scheelt maar weinig. Okt Toen vond ik het goed.

Liefs Lotte Reply. Echt weer eens wat plaid haken gratis patroon.

Veelgestelde vragen

Deze staan ook in het blog. Hoi Anita, Dit is inderdaad lastig, hier krijg je vanzelf handigheid is. Oftewel de Bobbel Hartjes Deken. Heel mooi.

Maar wij zijn toer vrouwelijke hormonen pillen kopen geindigd met vasten.

Maar deze komt pas als mijn lopende projecten klaar zijn. Toer 12 en 13 begin je met halve vasten, bestel nu plaid haken gratis patroon de  losse bollen van Yarn and Colors Happy. Jazeker, haakwerkjes die ik kan combineren met andere bezigheden die ontspannen…. En daar hou ik van, toer 14 en 15 weer met halve stokjes.

Liefs Marijke.

Precies de kleuren van de babykamer. Deze deken bestaat uit kleine vierkantjes met daarop hartjes, die je later aan elkaar naait of haakt. Nel Reply.

In totaal zijn er 9 stukjes van het patroon gedeeld. Jazeker, bestel nu hier de  losse bollen van Yarn and Colors Happy. Of zit ik er naast.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws