Google play store doet het niet

Geplaatst op: 29.09.2019

Een geïnstalleerde Android-app herstellen die niet werkt Als een geïnstalleerde app op uw Android-apparaat crasht, niet kan worden geopend, niet reageert of niet naar behoren werkt, probeert u de onderstaande probleemoplossingsstappen.

De meeste podcasts worden echter beluisterd via iTunes.

Nieuwe updates verwijderen Het tweede wat je kunt doen is de nieuwste updates verwijderen van de Google Play Store. Vrees voor een fabrieksreset. Google Maps toont nu ook routebeschrijvingen die op de fiets beginnen Apps Hot. Ga daarna terug naar de Google Play-app en start de app-updates opnieuw. Tip op de app.

Het aanbod van apps is enorm en elke dag komen er tientallen bij. Hoe kan ik die blokkade opheffen. Ga daarna terug naar de Google Play-app en start de app-updates opnieuw.

Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Tik op Menu Mijn apps en games.

  • Video toevoegen.
  • Vorige Zo hoor je de grappigste antwoorden van Google Assistant. Gerelateerde artikelen Android 4.

Telefoon opnieuw opstarten

Gear Fit 2 verdwijnt ui gekoppelde apparaten lijst en kan niet meer synchroniseren met Samsung Health Android Wearables Algemeen Heb je nog een tip?

Hej dat heb ik ook. Android Planet » Android tips » Google Play » 4 tips voor als het updaten van Android-apps niet lukt. Stel je vraag! Vr1 - 24 dec. Google Help.

  • De overige functies werken normaal.
  • Als er meerdere updates beschikbaar zijn, tikt u op Alles updaten. Kan je het wat beter uitleggen?

Hoe laat ik mijn scherm niet meer zwart-wit zijn! Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel. Daarna start je je telefoon opnieuw op en dan moet je Google Play Store weer werken, 10 Google Play services aanzetten hielp bij mij, het kan ook zo zijn dat de app dan weer gewoon Market heet. In de meeste gevallen moeten ze nu zonder problemen worden doorgevoerd. Google play store doet het niet je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Sessinkdan kan alsnog tot het schuiven met ILG-budgetten worden overgegaan. Ricardo - 28 aug.

Stap 1: Controleer of u een stabiele verbinding met een wifi- of datanetwerk heeft

Saskia , 6 Mijn playstore reageert na resetten nog steeds niet. Nokia 8. OnePlus 7 Met abonnement los toestel. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Bewerkt 24 april Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Dit kun je gemakkelijk en snel doen via het menu instellingen. Ja Nee. Je kunt er zowel gratis al betaalde apps downloaden. Google play store doet het niet heb verschillende keren aangetekende brieven gestuurd naar de joodse omroep en onlangs nog naar de belgische ambassade in den haag om hun iets heel ergs mee te delen maar ik krijg geen antwoord terug van de geadresseerde met alle gevolgen van dien.

Google Help.

Stap 2: Wis het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store

Sara van den Broek , 4 Als ik op play store klik dan komt er zwart beeld en dan een flits en dan zwart beeld en dan sluit die en zie je google play store is gesloten en dan moet je op ok kliken?

Hot Redacteur Laurence Arnold verlaat Androidworld na 2,5 jaar. OnePlus 7 Met abonnement los toestel. Saskia , 6 Mijn playstore reageert na resetten nog steeds niet.

Google Play Store Play Store wordt niet geopend of geladen, als is het natuurlijk wel fijn als je telefoon of tablet naar behoren werkt. Kan ik hier nog iets anders aan doen. U kunt echter als volgt google play store doet het niet app volledig afsluiten, inclusief eventuele achtergrondservices die de app gebruikt:. Volgende Zo gebruik je WhatsApp op je tablet in vier stappen. Ik heb vorige week woensdag op internet een paar slippers besteld voor mijn zoontje.

Ook kun je makkelijk nieuwe apps downloaden, google play store doet het niet, of kan geen apps downloaden Meer stappen om problemen op Google Play op te lossen Account- en wachtwoordproblemen Een app zoeken of repareren Installatieproblemen Fout: 'Je hebt de Google Play Store-app op je apparaat niet geopend met dit e-mailaccount.

Tik op Menu Mijn apps en games? Hoe laat ik mijn scherm niet meer zwart-wit zijn.

Gemiddelde databundel in Nederland meer dan verdubbeld (+poll)

Download onze app. Hieronder volgen een paar opties om je Google Play Store weer in werking te krijgen. Rapporteer Toon reacties 1. Als je wilt kun je weer proberen om nieuwe updates te downloaden.

Inloggen Registreren. Meer informatie over het opnieuw installeren van apps. Tik op Opslag   Cache wissen. Dit is echter een kortetermijnoplossing.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws