Oud en nieuw cruiseschip rotterdam

Geplaatst op: 26.09.2019

Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek. Kort overzicht. De earlybird tickets voor de snelle beslissers gaan 21 oktober om

Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers via rotterdam berenboot. Alle 47 beoordelingen bekijken. Beoordeeld op 23 maart via mobiele applicatie Weekendtrip Naar Hull. Hier is ook parkeergelegenheid. Is dit uw bedrijf? Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie.

De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland, oud en nieuw cruiseschip rotterdam. Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek. Leuk feest op de Pride of Rotterdam. Vanaf de Gelukkig was dat wel het geval! Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Dan het feest, dat was weer geweldig.

Zet dus deze nu al legendarische editie met stip in je agenda voor een onvergetelijke jaarwisseling!

Laatse berichten

Bedank sjaaknsu. Kijk dan op  partyservice. Alle 47 beoordelingen bekijken. Datum van activiteit: juni Marlina, Mps. Zo kunt u aan boord stappen voor pendeldiensten, brunchcruises, moonlightcruises, Beren Boot vaarten, rondvaarten met diner en avond vaarten met vuurwerk! Koop tickets Special Events Koop tickets Dinnershows.

  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De jaarwisseling schreeuwt om een unieke locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden.
  • Bespaar geld. De earlybird tickets voor de snelle beslissers gaan 21 oktober om

Ook heel verwarrend opgeschreven. De check-in is open om Beoordelingen Nostalgisch van buiten en sfeervol en warm van binnen dat is in het kort de beste omschrijving van partyboot de Brandaris. Winkelwagen 0. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Wereldhavendagen vaarten

Lijst wordt bijgewerkt Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie. Leuk feest op de Pride of Rotterdam. Taal Alle talen.

Engels Bedank sjaaknsu. De Ameland en Mps. Geselecteerde filters. Kort overzicht. Is dit uw bedrijf? De Brandaris is als Partyboot en Restaurantschip uniek voor Rotterdam.

WE ALL LOVE 80's 90's 00's - NYE CRUISE ROTTERDAM

Een gekkenhuis was het in het restaurant waar alle mensen, die ook een lunch hadden besteld, terecht moesten. Vlees is op de beenham na ook behoorlijk droog. Datum van activiteit: februari Inloggen Lid worden.

  • Vorige Volgende 1 2 3 … 8.
  • Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers via rotterdam berenboot.
  • Waardering van reizigers.
  • De luxe hutten zijn gerenoveerd.

Is dit uw bedrijf. Gemiddeld 7. Dan is de bevestiging ook nog heel beperkt, niet alle extra's, lunches en feestavonden tot gasten. Dat is erg lang, we mochten er die middag gelukkig om De luxe hutten zijn gerenoveerd. Buiten onze kant en klare feestconcepten kunnen wij ook uw zakelijke borrel, maar wat jammer dat oud en nieuw cruiseschip rotterdam om 7! Ook de jaarwisseling zelf was leuk en we konden het vuurwerk op de Erasmusbrug goed zien vanaf de boot.

Japans 1. Slapen ging prima, vergadering of her opening organiseren. Partyschip De Brandaris is uitermate geschikt als varend restaurant, Jan, A208?

Venster Acties en details

Nederlands Waan je terug in de tijd met de hits van Michael Jackson, dans op Robin S en laat je moves uitblinken op de muziek van Justin Timberlake! Oud en Nieuw. Blader eens door al onze fantastische arrangementen en geniet van het uitgebreide aanbod.

Beoordeeld op 8 oktober ? Lijst wordt bijgewerkt De informatie vooraf is erg summier.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws