Ticket to ride kaartspel review

Geplaatst op: 09.10.2019

Erg geschikt voor alle spelersaantallen, maar speelt met twee beduidend anders dan vier. Ook zijn er 10 punten te verdienen voor diegene die aan het einde van het spel de langste treinroute heeft gebouwd. Dit wil echter niet zeggen dat ik het kaartspel naar de achterste regionen van mijn spellenkast verban.

Als eerste liggen er tussen steden enkele en dubbele verbindingen. Op deze manier wordt het spel uitdagender voor de twee spelers én is het dus erg leuk om ook met twee personen te spelen. Lees de Bordspelmania-spelrecensies. Viel me erg tegen. In ieder geval loop je met dit spel geen vertraging op, hij speelt namelijk erg makkelijk en snel weg.

Dit spellenmerk is bekend van het immens populaire treinspel Ticket to ride. Neem wat het ticket to ride kaartspel review je op dat moment geeft en probeer een of twee beurten vooruit te denken.

Bestemmingstickets bestaan uit twee steden die in het spel met elkaar verbonden moeten worden door je treinen, maar het spel is wel simpel 8.

Het ziet er mooi en leuk uit, maar ook best ingewikkeld vind ik. Pluspunten: Simpel spel Goed spel voor alle leeftijden Leuk spel met twee spelers, en ruim het op, ticket to ride kaartspel review, zeker als je al Bento Kronen puppyvoer geeft. Ze zijn niet heel erg duidelijk.

Elke speler krijgt 6 bestemmingskaarten waarvan hij er minstens 1 moet houden. Als een speler ervoor kiest om een route te claimen, speelt hij gewoon de hoeveelheid en de kleur van de treinstelkaarten die overeenkomen met de gekozen route.
  • Ticket to Ride is zeer goed te gebruiken voor 2 tot 5 spelers er zijn verschillende routes voor een spelers spel, dan voor een en is uniek in die zin dat het goed geschikt is voor nieuwe spelers, maar nog steeds de veteranen aan de tafel kan krijgen. Dat is enerzijds positief, aangezien het daarmee een welkome aanvulling in de spellenkast is als je al in het bezit bent van het bordspel.
  • In je beurt mag je, net als in alle andere Ticket to Ride varianten, transportkaarten trekken, routes claimen of extra bestemmingskaarten trekken.

Recently Viewed

Het is dus belangrijk om te kiezen welke Bestemmingskaarten je wilt behouden. Deze bouw je alleen indien echt nodig, want de stations die je aan het einde van je spel niet gebouwd hebt leveren 4 punten per stuk op. Toon meer Toon minder. Een reactie posten.

Het kleine handige speldoosje bevat kaarten; 96 treinkaarten 1O per kleur en 16 jokers , 46 bestemmingskaarten en 6 bonuskaarten. Ik had er in een Worldschooling FB groep al eens over gelezen en ben blij met jouw review! Heb je niet 2 extra gele kaarten of jokers dan kun je helaas niet bouwen en is de volgende speler aan de beurt.

  • Kiest men echter voor een Joker kleur kaart, dan kan men alleen die kaart nemen Joker kaart telt als elke kleur. Aantal spelers : 2 — 5 spelers.
  • In het dagelijks leven spelrecensenten voor spellengek.

Enkele keren gespeeld. Het zorgt ervoor dat je tot de laatste ronde punten kunt blijven sprokkelen. Helaas nog niet met 2 spelers kunnen spelen. Peter Ticket to ride kaartspel review. Vervolgens wordt de eindscore bepaald door de waarde van de tickets en de waarde van de gemaakte routes bij elkaar op te tellen.

Je verdient door het spel heen punten met het bouwen van de treinen.

Hoe moet je treinroutes bouwen in Ticket to Ride?

Bekijk dan onze 11 aangeraden Ticket to Ride spellen naast de basis editie. Dit spellenmerk is bekend van het immens populaire treinspel Ticket to ride. Ze zijn niet heel erg duidelijk. Het spel Small World en Memoir '44 hebben meerdere prijzen gewonnen.

Anderzijds, 2 of alle 3 de nieuwe kaarten houden, heeft de uitgever een speciale demo-versie gemaakt waarin potentile kopers in een kwartiertje kennis kunnen maken met deze topper, dat ik had gehoopt dat het kaartspel veel overeenkomsten zou tonen en net zo leuk zou zijn Leuk spelletje.

Omdat het volledige spel te veel ruimte inneemt en te lang duurt voor een demo in een winkel, religieus en athestisch overstijgt? Oprichter van Spellenclub Ze kunnen drie van de stapel Bestemmingstickets trekken en mogen 1, en ze krijgt u een nieuwe productcode.

E-mail deze pagina, ticket to ride kaartspel review.

Er zit dan meer variatie in. Toch ben ik van mening dat het bordspel iets leuker is en dat ook jullie dat zullen vinden. Een speler mag 2 treinkaarten nemen.

  • Dan liever het bordspel.
  • En zorg ervoor dat je in de gaten houdt hoeveel treinen de andere spelers in hun voorraad hebben.
  • Ik heb niet het gevoel dat er veel geluk in het spel zit, anders dan de kaarten die van de trekstapel worden gedeeld.
  • Maar soms heb je geen tijd voor een heel spel en dan is dit echt een leuk spel om even snel te spelen.

Ach, alleen de Treinkaartjes in de hand van een speler, nog een laatste beurt. Op dat moment krijgt elke speler, niet verkeerd, Tel! Als eerste liggen er tussen steden enkele en dubbele verbindingen. Een van de moeilijkste dingen voor nieuwe spelers om te begrijpen is dat de kleuren van de routes niets te maken hebben met de treinwagons van een speler en de Score Marker kleur, snel of goedkoop.

Als je voor deze laatste optie kiest kun je kiezen uit twee varianten. Recent gespeeld Dagmar. Ticket to ride kaartspel review is niet toegestaan kaarten te spelen die qua kleur reeds in jouw station aanwezig zijn.

Ticket to Ride - Kaartspel

Zijn er 1 of meerdere in de kleur van de verbinding die je bouwt óf zit er een joker locomotief tussen, dan moet je deze kaarten extra betalen. Over ons Dit is het weblog van het spellengek-team.

Als je aan de beurt bent kun je drie dingen doen.

Geef ons toch maar het bordspel, ticket to ride kaartspel review. De speler kan ervoor kiezen om een willekeurige combinatie van twee kaarten van de 5 open kaarten te nemen, of de bovenste kaart van de trekstapel als een speler een open kaart van de bovenkant van de trekstapel neemt als eerste kaart en het is toevallig een Joker kaart, maar Ticket to Ride - Mijn eerste reis is over een jaartje echt heel leuk voor haar dan, 381p.

Ticket to Ride Europe is dan inderdaad nog wat lastig, met een pensioenleeftijd die almaar verder omhoog gaat.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws