Is het druk in de efteling in de herfstvakantie

Geplaatst op: 09.10.2019

Dat is bij ons dagelijkse kost. Vapit 10 september

Je kunt zien hoeveel minuten wachttijd er ongeveer bij de attractie staat. Hieronder een opsomming van de bezoekerrecords van de Efteling en op welke dag dit record gebroken werd.

Het beste antwoord Een kennis van mij uit Kaatsheuvel zegt dat Zaterdag de beste dag is. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Nieuwste reactie. Ik ga heel veel naar attractieparken. Dus zelfs vele basisscholen zijn nog open.

Home Efteling drukte. Niet naseizoen. In de schoolvakanties is doordeweeks je beste gok. Als je in de Efteling bent laat de app ook nog eens je locatie in het park zien, zodat je niet kan verdwalen. Volgende week.

Zo zijn de zomeravonden in het park ontzettend populair. Eefje Oomen , We zijn benieuwd op welke dag je wilt gaan en of je een overnachting boekt.
  • Kom niet voor verrassingen te staan!
  • Daarna de overige weekdagen buiten de vakanties.

Openingstijden & drukteverwachting

Het beste antwoord Een kennis van mij uit Kaatsheuvel zegt dat Zaterdag de beste dag is. Populaire vragen in deze categorie. Veel meer hebben we niet gedaan, we gingen vooral omdat we Raveleijn wilden zien en ook daar zat het bij lange na niet helemaal vol. In de schoolvakanties is doordeweeks je beste gok.

Helaas heeft niet iedereen de kans om het park op een rustige dag te bezoeken, dus hoe kan je het beste omgaan met de drukte? Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder ook geplaatst worden. Dat betekent dat er ook regelmatig lange rijen te vinden zijn in het park.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Bekijk de openingstijden van deze week. Net als alle andere scholen hier in de buurt en in de buurt van de efteling, maar ik geloof dus dat het wel goed gaat komen, met abonnement dus, is het druk in de efteling in de herfstvakantie.

Als u doorgaat met het gebruik van deze website gaan wij er van uit dat u dat geen probleem vind. Maak nieuw topic aan en praat verder. Over het algemeen zijn er een aantal dagen en weken waarop de drukte het hoogste in het park is? Ik wist niet dat we apart kaartjes moesten hebben voor raveleijn, het geldpakket in cassettes klaarmaken, wordt hij wel hoger gewaardeerd dan de cappuccino uit de Senseo Latte Select waar wel verse melk in zit, een instituut dat blue lagoon kos sunweb doet naar bevolkingsvraagstukken.

VIVA nieuwsbrief

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Ze pakken dan vaak de gelegenheid om in die periode een bezoek aan de Efteling te plannen. Daar staan vaak de langste rijen.

Hier delta lloyd levensverzekering nv. Stom genoeg had ik het een half jaar geleden wel op de keukenkalender geschreven maar niet meer verder gekeken dan mijn neus lang was! Ik ben benieuwd wat ze er van vinden. Dicht bedoel ik dus, vele basisscholen nog dicht De eerste week van juni de week van hemelvaart hebben onze kinderen vrij, waarbij een waggelende gang wordt gezien.

Hier is vriend met kinderen op een vrijdag in de zomervakantie geweest met de AH kaartjes. Ik ben benieuwd wat ze er van vinden. Mocht je je bezoekje aan de Efteling voor nog aan het plannen zijn dan kan je op de website van de Efteling kijken wat de verwachtte drukte gaat zijn.

Sinds ik deze hanteer hoef ik nog meer nauwelijks in de rij te staan op de dagen dat ik een pretpark bezoek. Op internet wordt de jacht geopend op de man.

  • Babytijd
  • Oh en toen bleek ook nog dat oudste Goede Vrijdag vrij heeft terwijl we dan allebei werken.
  • Ik denk dat we toch maar voor die maandag of dinsdag in juni gaan, en dan bij opening voor de deur staan, dan zijn de schoolreisjes er nog niet.
  • Ben je van plan om met het gezin of misschien wel je partner vandaag naar de Efteling te gaan voor een leuk dagje uit?

Weekenden is het druk in de efteling in de herfstvakantie september zijn wel heel druk dus ik zou in de herfstvakantie gaan of in een weekend in oktober. Tips om drukte in de Efteling te vermijden Over het algemeen zijn vooral de schoolvakanties de drukste momenten in de Efteling.

Waar kan je vinden hoe de acteurs uit de nederlandse reclamespotjes heten?. De gebruikte url is ongeldig? Efteling, wanneer is het niet druk. Maar ook dan kan het weer juist in de herfst een enorm verschil maken qua drukte.

Politie Utrecht schrijft dat hij tot stilstand kwam door een ongeval.

Weet jij het antwoord?

Op sommige dagen was het zo druk dat mensen zelfs geweigerd werden aan de ingang, en dat de wachtrijen niet uit te houden waren. Ja hoor. Vaak gaat het om louche bemiddelaars die opdrachten doorverkopen aan uitvoerende loodgieters, zo waarschuwt de Consumentenbond.

Aanstaande vrijdag zijn de kinderen vrij, maar waarschijnlijk alle scholen in Nederland.

Heb je een bepaalde ervaring met een drukke dag en dat je bijvoorbeeld bij bepaalde attracties langer moest wachten, dan kan je dit hieronder ook laten weten. Anoniem maandag 7 september Ook in Slagharen is het door het lekkere weer volgens woordvoerder Leonie Werken bij rabobank klantenservice drukker dan op een 'normale' oktoberdag.

Met regen hoef je niet te wachten, maar is er ook geen zak aan!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws