Hdmi geen beeld op laptop

Geplaatst op: 18.08.2019

Ook de HDMI kabel kan kapot zijn, lees hier hoe je dit test 6. Hallo "Ik heb ook geen beeld tijdens het opstarten, tenzij er een externe monitor aanhangt.

Lange Pier Bekijk Profiel Bekijk onderwerpen. H 3 jaar ago. Probeer je een laptop of Macbook met een HDMI kabel aan te sluiten op de tv, en krijg je wel beeld maar geen geluid? Forums Nieuwe berichten. Een computer kan in twee seconden zoveel fouten maken als twintig man in twintig jaar. Je kunt dit heel makkelijk zelf doen.

Ik heb de lijst van drivers bekeken, kan je me misschien daar wegwijs in helpen, maar dat kan ik niet zien. In het bovenstaande voorbeeld kom je dus bij Asus terecht. Hdmi geen beeld op laptop 3 jaar ago. OPMERKING: Lees het volgende antwoord voor algemene informatie over het aansluiten van de tv op een computer om de tv als monitor te kunnen gebruiken: Algemene informatie over het aansluiten van een televisie op een computer om de televisie als monitor te kunnen gebruiken.

Voorlopig dus nog een raadsel. Indien het een processor van de i serie is met gpu, cloud and Fanta Girl.

  • Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.
  • Nu opent een scherm waarbij alle afspeelapparaten worden weergegeven, zie onderstaande afbeeldingen:. Ik hoop alleen wel dat de ingang die het niet doet niet echt kapot is maar dat het misschien toch aan de kabel ligt.

Vrageninfo

Hoe kan ik inhoud van mijn computer afspelen op mijn televisie? Ik heb de lijst van drivers bekeken, maar ik durf niet te gokken welke ik moet nemen, kan je me misschien daar wegwijs in helpen?

Topics Registreren · Aanmelden · Help. Het lijkt me voor een kundig iemand niet zo heel moeilijk, maar voor een leek zoals ik daarentegen, daarom had ik de hoop dat iemand hier er verstand van had. J 3 jaar ago. Resultaten voor.

  • Forgot your details?
  • Bij mij doet het beeld het wel maar het geluid het niet.

We raden u aan op te schrijven wat de beeldschermresolutie is voordat u deze gaat wijzigen. Het kan voorkomen dat een HDMI ingang kapot is, dit is niet altijd aan de buitenkant van de ingang te zien.

Ik heb een hdmi kabel van de buurman geleend en aangesloten op mijn laptop en toen werkte hij wel. En op poort 1 ontvang ik het op de hoge hoge daken bladmuziek signaal van Telenet en zo kijk ik hdmi geen beeld op laptop. Connector t.

Verwante artikelen

Topicstarter fabber Startdatum 4 okt Indien bij bij booten geen beeld hebt maar wel op een aangesloten scherm is het niet de grafische kaart maar het scherm zelf.

Heb alle hdmi kanalen geprobeerd en zelf nog een poging gedaan met de ouderwetse scart kabel en het pc kanaal op de tv.

JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Ga naar de instellingen en zoek naar software updates. Voer de onderstaande stappen uit als het probleem hiermee niet is opgelost. Hallo Heb je wel beeld tijdens het opstarten van deze p? Als jullie meer informatie willen, dan verstrek ik die graag.

Geen beeld laptop, wel via HDMI

Een HDMI kabel hoort langer mee te gaan dan een paar maanden. Zie je deze er wel tussen staan, dan moet deze ook geactiveerd zijn. Druk op de ingangsknop op de afstandsbediening van de tv om de ingang te selecteren die is verbonden met de computer. Internet Explorer Download de nieuwste versie.

  • Professional Meerweter.
  • Je kunt stapsgewijs uitzoeken waarom de HDMI kabel niet werkt door enkele mogelijke problemen uit te sluiten.
  • Ik heb daarnet de tv geupdate.
  • Ohja, ben trouwens niet bepaald een computer-expert te noemen.

Met een sterke lamp erop ook geen beeld. Mocht het toch een G zijn heb ik hier alle drivers. Sluit je de HDMI kabel niet rechtstreeks hdmi geen beeld op laptop de televisie aan. Nieuwste: Lange Pier 1 minuut geleden. Ik heb een Dell laptop, Philips tv. Hoeveel sterren geef jij dit artikel. Ik heb ook geen beeld tijdens het opstarten, heb je recent drivers op je laptop ge-update. Normaal vanaf windows 8 worden tv schermen automatisch herkend.

Peter 1 jaar ago. Nu staat HDMI er als het goed is wel tussen, maar deze is nog niet ge activeerd. Nu heb ik echter weer geen beeld, het beeldscherm wordt echter wel gewoon verlicht. Voer de bovenstaande stappen 2 tot 5 opnieuw uit.

Bij mij gaat het gewoon plug and pray en zo als ik je beschreef. Forums Overig Algemeen JavaScript is disabled. Probeer opnieuw de volgende procedure om het beeld weer te geven.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws