Body en fit whey perfection gebruik

Geplaatst op: 10.10.2019

Topkwaliteit door ultra filtratie. Whey perfection en isolaat perfection werken allebij goed. Normaal gebruik ik Isolaat Perfection, echter kreeg ik deze in een pot van 2kg toegereikt en was toch wel benieuwd.

Deze shake is ook goed te gebruiken als je wilt aankomen in spiermassa en voor het herstel van je spieren. Meng de inhoud van de sample met ml water. Lees in dit artikel alles wat je moet weten over dit top product! Door de enorme keuze qua smaak lust iedereen het, zelf framboos en banaan gehad, is gewoon lekkerder dan een milkshake. Schrijf dan een review met daarin jou ervaringen zodat je vele andere sporters helpt. Altijd goed!

Zelfs de smaak is perfect Whey Perfection smaakt waanzinnig lekker, zonder de suikers! Open de live chat. Reactie annuleren. Toch bevalt vanille mij het beste als een neutrale smaak. Zit helaas nu opgescheept met een 2 kilo pot afijn Lees hier meer informatie.

Koop deze Eiwitshake direct.

  • Categorieën: Energierepen Energiegels Sportdranken Herstel.
  • Start de Keuzehulp.

Heb namelijk een tijd terug 2 emmers gekocht en zou dan nu wel de waarheid willen weten. Er is een veelvoud van smaken beschikbaar. Paar andere shakes gehad, maar merkte toch verschil qua herstel. Er vanuit gaande dat de gegevens op de verpakking van Whey Perfection inmiddels kloppen Body en Fit heeft aangegeven dat de eiwitpercentages inmiddels zijn verhoogt.

En dat is niet voor niets! Je favoriete eiwitshake wil je natuurlijk overal mee naar toe nemen. Je moet JavaScript in je browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

  • Twijfel je nog over je keuze?
  • Kortom een goede eiwitshake voor een goede prijs. Ik raad whey perfection daarom aan!!

Het product werkt dus. Helemaal wanneer je gebruikt maar van een filtertje of balletje in je shaker  of gebruik maakt van een blender. Super maar met een paar nadelen Ik vind het erg fijne shakes.

Drie shakes op trainingsdagen en twee op rustdagen. Laat dan hieronder je beoordeling achter in een korte review.

Related Product

Als ik de reacties lees is men tevreden , het is lekker, het werkt…. Je favoriete eiwitshake wil je natuurlijk overal mee naar toe nemen. Dus de snelle werking kan ik bevestigen met isolaat..

Op de samenstelling van dit product valt weinig aan te merken, het is een prima whey eiwit om te gebruiken na je training of als aanvulling op je voedingsschema. Dit product is wel een echte aanrader, body en fit whey perfection gebruik, vooral voor mensen die net beginnen met eiwit supplementen.

Selecteer n van bovenstaande waardering. Normale prijs:. Met Whey Perfection bereik je door de exclusieve samenstelling meer resultaat per shake als met welke andere Whey Protene dan ook.

Sneller herstel Ik gebruik deze eiwitshake al jaren. Daarnaast wil ik de zoetstof inname laag houden?

Super product Werking: 8 Ik heb een goede vooruitgang gemerkt sinds ik mijn eiwitinname heb verhoogd door meer shakes te drinken. Met een shake krijg jij namelijk al 22 gram eiwitten binnen, wat bijna dezelfde hoeveelheid is als gram kip. Op aanraden van mijn sportinstructeur XXL nutrition een keer geprobeerd. Vooral chocolade en vanille!

Schrijf dan een review met daarin jou ervaringen zodat je vele andere sporters helpt. Maar niet echt progressie gemerkt. Vooral in combinatie met melk. Het shaken kost niet te veel moeite en er blijven geen al te grote, dikke brokken whey eiwit in de shakebeker. Bekijk onze combideals. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser. Andere klanten kochten ook, body en fit whey perfection gebruik.

Whey Perfection - Flavour Box

Deze is qua prijs denk ik eht beste. De Whey Perfection pot is goed afsluitbaar waardoor de eiwitten goed droog blijven en lang houdbaar zijn. De enige echte nummer 1 in whey eiwit! Whey Perfection bevat zuiver de hoogst mogelijke kwaliteit whey eiwitten, "cold processed" ultra gefilterde whey proteïne concentraat, whey Proteïne isolaat en whey hydrolisaat, di- en tri peptides.

Bo 26 aug. Kijk in het artikel Body en Fit korting voor de huidige kortingen. In winkelwagen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws