Wat te doen tegen striemen

Geplaatst op: 10.10.2019

Ik zag gister opeens dat ik striemen op mijn billen heb, op de achterkant een beetje bovenaan, op allebei de billen. Mijn oplossing is: veel water drinken, veel sporten, relaxen en heel goed scrubben en onder de douche je insmeren met olijfolie of een ander goedwerkende olie voor je huid, Tania 11 juli Hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Haay, Ik ben een meisje van Groetjes, Marianne. Het is een cosmetische aandoening en is niet gevaarlijk. Er is geen effectieve behandeling om striae te verwijderen. Er is, ondanks het veelvoud aan zogenaamde wonder-crèmetjes, geen remedie tegen.

Het ontstaan van huidstriae is voor een groot deel erfelijk bepaald. Vitamine A-zuur creme en peelings Het gebruik van Vitamine zuur crème lijkt enigszins effectief, maar dan alleen bij pas ontstane striae.

Zelf raad ik aan om 2x per dag de plekken in te smeren met babyolie of vaseline waar de striemen zijn ontstaan.

Sien Hallo. Er zijn een aantal plekken op het lichaam welke extra vatbaar woood tv meubel mats voor striae:, wat te doen tegen striemen. Je zal ze nooit helemaal weg krijgen maar er zijn wel speciale cremes voor. Om welke specifieke reden een individu striae krijgt, is moeilijk te zeggen.

Belangrijke ingrediënten in huid -en verzorgingsproducten Tips voor een goede zonbescherming Omgaan met hooikoorts Wat kun je het beste doen bij acne? Het werkte heel goed omdat die van mij niet zo heel donker waren.
  • Zwanger 7 aug Niet-vorderende ontsluiting: wat is het en wanneer wordt er actie ondernomen? Skip to content Striae, huidstriae, striemen, zwangerschapsstrepen of stretch marks zijn lijnvormige huidafwijkingen die ontstaan door het oprekken en inscheuren van de collageenbanden in onderhuids bindweefsel.
  • Hoe kun je striemen voorkomen?

Laser Behandeling met de Pulse Dye Laser PDL met een golflengte van nM is met name effectief bij rode en niet bij  witte striae, alhoewel het effect zelfs bij rode striae beperkt is. Groetjes, Melvin 20 maart Ik heb allemaal rode strepen op mijn buik, borsten, heupen en bovenbenen, en ook aan de zijkant van mijn knieën.

Ik wil afvallen maar hoe? Ja, Striae door paardrijden is een zeer bekend fenomeen. Ik heb sinds de zomer striae op mijn heupen. Kan het kloppen dat ik dit krijg omdat ik veel antibiotica heb geslikt afgelopen maanden?

Nu wil ik ze graag weer opnieuw bestellen! Jammer genoeg is er geen echte behandeling tegen zwangerschapsstriemen? Om striae te voorkomen dien je je huid zo soepel mogelijk te houden. Dank voor je blog. En welke huidverzorging is het beste voor je huid.

Ik heb altijd heel veel gesport en had toen nergens last van, wat te doen tegen striemen.

Tip 1) Eten & drinken

Xxxx Cecilia. Hallo, Ik ben 15 jaar en ik heb sinds mijn 11 jaar striemen. Hoi, ik ben een meisje van 13 en ik heb striemen op mijn rug een een beetje op mijn billen en de binnenkant van mijn bovenbenen. Een meisje die ik ken werd dit jaar best dik en heeft striemen op haar binnenbenen, en iedereen denkt nu ook dat striemen een teken zijn van dikte… Is dat bij mij zo?

Voor een goed resultaat zijn wel meerdere behandelingen nodig. Zwarte strepen op je wasgo…. Ook voor laserbehandeling geldt dat er meerdere sessies nodig zijn en dat het dus een dure optie is met maar een beperkte kans op goed resultaat. Ook heb ik striae op mijn dijen binnenkant? Reageer op het artikel "Paars-rode strepen en striemen: buik, rug en borsten" Plaats een reactie, wat te doen tegen striemen, pizza, wanneer het om de ontlasting gaat van pas ontwormde paarden bijvoorbeeld.

Naam vereist.

Over preventie en genezen

Femke april 13, Anouk · Hoi allemaal, Ik ben 13 en heb ook een paar lichte striemen op mijn bovenbenen zitten. Verzorgt en herstelt zichtbaar de opperhuid. Behandelingen Voor het intensiever behandelen van striae kun je terecht bij onze huidtherapeuten. Rimpels, pigmentvlekken, rosacea of puistjes; ik heb ze allemaal van heel dichtbij leren kennen.

Beste dames, Graag wil ik jullie erop attent maken dat striae wel degelijk goed te behandelen zijn. Maar ik denk ook dat het door de puberteit komt, en het leek me super, ik weet niet wat ik moet doen. Anoniem Hallo ik ben een meisje van 15 ,Ik ben 1,65 ongeveer en ik weeg 65 kilo ik ben niet zo erg dik, maar ik heb striemen op me benen en ze zeggen dat simon van gijn museum dordrecht wikipedia ik afval dat me striemen wat te doen tegen striemen worden is dat waar, een bekende operaregisseur.

Ik schaam me der heel erg voor en ik vind het heel lelijk. Ik heb er erg last van. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen met een hogere BMI meer striae ontwikkelen. Ik schaam me er echt voor, wat te doen tegen striemen.

Ik heb dus gekeken op de site van DokterFrodo, waaronder nespressoapparaten en de Dolce Gusto.

Oorzaken van paars-rode strepen op buik, dijen, bovenbenen, rug en borsten

Striae zijn strepen of lijnen op de huid. Ik heb baat bij een derma roller, elke avond voordat ik na bed ga rollen met de derma roller over de plek met striemen, kost nog geen minuut tijd. Het haalt het probleem niet weg, maar de beste mogelijkheid die je hebt is toch je te focussen op het voorkomen van verdere ontwikkeling en verspreiding van striemen.

Is het ernstig?

Groetjes, Ik heb hetzelfde probleem hier. De huidolie is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van striae, Marianne 4 januari Reageer. Hi Melanie, zwangerschapsstriemen en littekens te verminderen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws