Ns dal voordeel actie

Geplaatst op: 11.10.2019

Rover: Provincie moet investeren in spoor oost-Nederland. Hiervoor zal de spoorwegpolitie moeten komen.

Wachtwoord vergeten? De inchecktijd is bepalend. Gelukkig heb ik nog de oude voordeel kaart en mag ik ook gewoon in de tijd vanaf vier uur. Het is altijd mogelijk een dagje van klasse te wisselen.

Ali schreef:. Niks abonnement. Is veel handiger dan die E.

Meer informatie over het wisselen van klasse, ns dal voordeel actie. Beste antwoord door Thom 9 meiPS… wat is deze site traag…. Een van de langst mogelijke afstanden in dit land. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Ingrid van Crugten schreef:.
  • Een reis van bijna een uur. Ik heb en wil geen abonnement, maar reis regelmatig.

Beschrijving

Ik begrijp inderdaad dat de informatie over deze speciale korting voor jongeren niet duidelijk te vinden is op onze website.

Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. Maar één ding is zeker, het Dal Voordeel abonnement zal minder vaak worden verkocht als een actieticket. Dit doet u bij de automaat. Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen 19 aug Doe ik misschien iets verkeerd of is de aktie afgelopen. U betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van uw bestelling.

Elke reis binnen de spits gaat volgens verhoogd tarief! Als je dan commentaar geeft krijg je een grote bek. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen 20 aug Vandaag met de trein weg, maar zonder voordeelkaart.

Zijnzeikert schreef:, ns dal voordeel actie.

63 gedachten over “AH verkoopt Dal Voordeel abonnement voor € 29”

Hoe werkt het? Hoe gaat AH of NS het duidelijkuitleggen dat het niet gaat lukken om een abonnement op een anonieme ov-chipkaart te zetten? Reizen tijdens de feestdagen Welke feestdagen kent NS? Wissel je in de spits van vervoerder?

Wachtwoord vergeten. NS: Verander het beleid en ga over tot controle, de Zwartrijder. U krijgt per jaar 7 Keuzedagen. Wisselen van klasse Het is altijd mogelijk een dagje van klasse te wisselen? Werkt het echt niet als je de geboortedatum van iemand die jaar is invult, ns dal voordeel actie. Was getekend, handhaving en een grote pakkans? Let op: de eerstvolgende reis die u maakt geldt als Keuzedag.

Dalvoordeel actie (april 2018)

Mensen kijk uit voor deze Actie! Ga eens met de trein in Groot Brittannië. Dit geldt ook in de treinen met asociale jongeren die akles bij ekjaar lopen te schreeuwen!

  • Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit.
  • Robert B schreef:.
  • Normaal moet je op NS.
  • Technology heeft alles kapot gemaakt!

Het komt vanzelf zo ver. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker. Reisklasse 2e klas. Beste antwoord door Thom 9 meiOver uw ns dal voordeel actie U kiest bij het bestellen of u 2e klas of 1e klas wilt reizen. Voor mij is het geldklopperij en een onnodige inbreuk op mijn privacy. Zijnzeikert schreef:.

Meld je aan

Ik wil niet betalen, maar ik geef de schuld aan iets of iemand anders. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Het Dal Voordeelabonnement voor jongeren was een pilot.

Afbeelding uploaden. De actieprijs van 29 euro geldt overigens alleen het eerste jaar. Na het vertonen van je anonieme NS-kaart kan de conducteur daarover niet tevreden zijn en zal willen weten wie je bent.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws