Welke maanden schoolgeld betalen

Geplaatst op: 11.10.2019

Je komt dan op de website van Flanderijn. Tot die tijd schrijven we af van het oude rekeningnummer. Wil iemand anders uw lesgeld in 1 keer betalen?

Meer nieuws. Is alles duidelijk? Dit is altijd in september, en is dus al geweest. Heb het overgemaakt, maar ben dus te laat Betaalde u zelf in het schooljaar in termijnen? Krijg ik daar nog weer boete over ofzo?

Ik moet dus lesgeld betalen. Boeken en licenties in termijnen betalen bij Studers Je kunt bij Studers in termijnen betalen. Tot die tijd schrijven we af van het oude rekeningnummer. Groet xxx. Log dan in op Mijn DUO.

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Je komt dan op de website van Flanderijn.
  • Ik moet dus lesgeld betalen.
  • Meer weten? Is alles duidelijk?

Hoe lesgeld betalen

Boeken en licenties in termijnen betalen bij Studers Je kunt bij Studers in termijnen betalen. Geef uw nieuwe rekeningnummer door vóór de 11e van de maand. Dit is altijd in september, en is dus al geweest. Tot die tijd schrijven we af van het oude rekeningnummer. Het is mogelijk om je les- of cursusgeld in delen te betalen.

Voor het bedrag dat je dan nog niet betaald hebt wordt de incassoprocedure opgestart. Zoek Log in.

  • Daarna kunt u het lesgeld in 1 keer overmaken.
  • Daar kan je het namelijk ook wijzigen naar in termijnen betalen.. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata.

Pagina 1 van de 1! Help je ons verder. Contact met Flanderijn en afspraken over de regeling gaan allemaal per mail. Lukt inloggen op Mijn DUO niet. Dan verrekenen we het lesgeld met uw toelage.

Studiefinanciering

Wil je je lesgeld in termijn betalen? Lukt inloggen op Mijn DUO niet? Want ik heb het geld op mijn spaarrekening en moet het dan dus per maand over maken maar mijn rekening en moet het wel weten, en ik heb ook nog niet gehoord hoe veel het per maand is

Je kunt bij Studers in termijnen betalen. U moet het openstaande bedrag dan in 1 keer betalen. Als u later in het schooljaar begint, betaalt u minder lesgeld. Je komt dan op de website van Flanderijn.

Betaalt jouw leerbedrijf de factuur voor jou? Zoek Log in, welke maanden schoolgeld betalen.

Contact Studenten Service Centrum

Daar kan je het namelijk ook wijzigen naar in termijnen betalen.. Ik snap er echter niets van, heb op de site van duo gezeten maar zie niet waar en wanneer ik moet betalen?

Vraagt u een betalingsregeling aan? Want ik heb het geld op mijn spaarrekening en moet het dan dus per maand over maken maar mijn rekening en moet het wel weten, en ik heb ook nog niet gehoord hoe veel het per maand is Doet u voortgezet algemeen volwassenenonderwijs vavo en krijgt u een aanvullende toelage?

  • Voor het bedrag dat je dan nog niet betaald hebt wordt de incassoprocedure opgestart.
  • Wil je je lesgeld in termijn betalen?
  • Want ik heb het geld op mijn spaarrekening en moet het dan dus per maand over maken maar mijn rekening en moet het wel weten, en ik heb ook nog niet gehoord hoe veel het per maand is
  • Dit gebeurt rond de 25e van de maand.

Per mail ontvang je dan een activatiecode. Krijg ik daar nog weer boete over ofzo. De verwerkingstijd van een formulier is wel langer. En wil je afspraken maken over de betaling. Je bedrijf kan deze regeling niet afspreken. Met dit bedrijf spreek je een regeling af om je rekening in delen termijnen welke maanden schoolgeld betalen betalen. Betaalt u liever in termijnen, dan kunt u een betalingsregeling aanvragen.

Deel deze pagina

Air Berichten: Geregistreerd: Heb je ook gekeken onder het kopje schoolgeld? Daarin staat hoe je dat deel termijn betaalt. Cursusgeld in delen betalen Kun je de rekening voor het cursusgeld van ROC Nijmegen niet meteen betalen?

Voor openstaande rekeningen van cursusgeld werken wij samen met Flanderijn. Met dit bedrijf spreek je een regeling af om je rekening in delen termijnen te betalen. Klik hiervoor onderaan de pagina op de link. Je komt dan op de website van Flanderijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws