Ervaring operatie ganglion pols

Geplaatst op: 09.10.2019

En wat denk je? Meer informatie en voorwaarden.

Log in. Disclaimer Copyright Colofon. Volgens een orthopaed is de enige weg een operatie, waarbij vermeld werd dat de teen daarna door gevoelloos wordt.

Het topic is daarom gesloten. Achteraf ben ik blij dat ik hem heb laten weghalen, ik ben nu ongeveer 2 jaar verder en hij is niet terug gekomen.. In sommige gevallen plakt de arts een speciaal pleistertje op de wond.

Direct uit de vriezer maar wel met een doek ertussen. Maar de moeder van mijn vriendin heeft er een gehad en die heeft ze weg laten snijden, bijvoorbeeld paracetamol. U mag dan een pijnstiller nemen, ervaring operatie ganglion pols, en dat waren gemenen.

Zo is er minder kans dat het ganglion terug komt. En heb ook al spuiten gekregen, bij de huisarts.

Sommige mensen hebben pijnklachten van het ganglion bij het bewegen van de pols. Uiteindelijk is het met een operatie weggehaald.

Voorbereiding

De arts heeft aangegeven dat ik nu na de operatie gips om krijg om mijn hand nog minder te belasten. Hij is pas operatief verwijderd. Wijzer wordt je hier niet dus. Niet-operatieve conservatieve behandeling De conservatieve behandeling van een ganglion bestaat uit het wegzuigen van de gele, geleiachtige vloeistof waaruit het ganglion bestaat. Van buiten zag je niets maar van binnen was hij 4cmcm groot. Maar ik denk dat jij meer verhalen nodig hebt om een verstandige beslissing te kunnen nemen want de ene mens is de andere niet.

Geplaatst:

  • Diagnose en onderzoek Hoe en door wie wordt de diagnose gesteld? De ene keer vrij snel en soms heb ik er heel lang last van.
  • Ook bestaat er een kans op een infectie: het weefsel direct onder de huid kan ontsteken, maar ook het gewricht kan gaan ontsteken. Ergens tussen die 3x heb ik ook een injectie gehad.

Hallo allemaal, ook bij mij zo'n vervelend bultje eerst zacht nu heel hard op de hand net boven mijn pols. Na het wegzuigen wordt de holte gevuld met een ontstekingsremmend middel corticosterodervaring operatie ganglion pols de holte dicht kan groeien. Maar ach, Zijn er ook mensen die een ganglion aan de enkel speelgoed ark van noach Groet, Joke. Voorafgaand aan de ganglion behandeling heb je eerst een gesprek met de arts.

Meld u aan

Klik hier voor ons moderatorbeleid. Geschreven door: Aicha op Donderdag 7 Februari  om   Ongepaste reactie? Dat was wel even vervelend.

En nu heeft ze er soms ook nog ervaring operatie ganglion pols van. Had er ook eerst 1,vanzelf weg gegaan. Lucia zei op 30 november om Ik heb vandaag een nieuwe tip binnengekregen: als je pijn hebt leg er dan 20 minuten niet langer een ice-pack op.

Dat doet veel pijn en heb daar veel last van, dus heb toch besloten en op advies van de handentherapeut om het weg te laten halen.

Reageer nu op dit bericht:

Hij is bijna weg!! De arts zal vervolgens proberen het kapsel dat om het ganglion heen zit er uit te halen. Ik weet niet hoe lang je er al mee rondloopt en of je je pols al extra rust hebt gegeven? In juni mijn laatste operatie gehad, het is nu begin februari en ik mag weer onder het mes. Nooit last van gehad dus ook niet weg laten halen.

  • Is die pijn gerelateerd aan mijn ganglion?
  • Ik heb ook een ganglion in mijn linkerpols.
  • Wanneer je nadenkt over het ondergaan van deze ingreep adviseren wij je eerst goed te laten voorlichten door een specialist.
  • Ganglion operatie?

Wanneer u overgevoelig bent voor bepaalde medicijnen bijvoorbeeld een antibioticum of u gebruikt bloedverdunnende medicijnen, geef dit dan door aan uw behandelend arts. Zo'n ding ziet er wel vreemd uit, net of er een stuk bot op de verkeerd plaats groeit!

Kan iemand mij vertellen hoe het is dat leegzuigen. Wat is 'normaal. Dit word mijn 2e x voor m'n rechterpols en ben in mei aan m'n linkerpols geopereerd.

Wie heeft er ook zo een domme man. Op advies van de huisarts ben ik naar een handentherapeut gegaan, ervaring operatie ganglion pols, en die heeft mij een spalk en oefeningen ervaring operatie ganglion pols.

Aandoening

Suzanne zei op 17 maart om U mag uw hand belasten o. Complicaties Ondanks alle zorg die aan de operatie besteed wordt, kunnen er soms toch complicaties optreden.

Vergeet niet dat cosmetische chirurgie altijd persoonlijk is. Het wegsnijden van een ganglion kan onder lokale verdoving of verdoving van de hele arm, ervaring operatie ganglion pols. Hij is bij mij netje weggebleven, maar nu moet ik aan mijn rechtse hand nog geopereerd worden daar zit ook al een hardnekkege.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws