Peek en cloppenburg keulen

Geplaatst op: 09.10.2019

Ga je met de eigen auto? Hier vind je een enorm gevarieerd aanbod van heerlijke chocola! De andere belangrijke straat, de Cardo Maximus , verbond toen de noordelijke en zuidelijke toegangspoorten en staat tegenwoordig bekend als de Hohe Straße.

Het is het gebouw met een omgekeerd ijsje op het dak en aan de kant van de Neumarkt is er ook een kleine Albert Heijn to go. Parkeren kan gewoon bij het winkelcentrum, maar bedenk wel dat het Rhein Center nog binnen de zone ligt waar een milieusticker verplicht is. Onderaan vind je een kaart en informatie over hoe je de winkelstraat kunt bereiken. Dit is een enorm overdekt winkelcentrum met meer dan winkels, waaronder de enige Apple Store van Keulen.

Dit zijn historisch de twee bekendste producenten van eau de cologne. Erg bekend is bijvoorbeeld het plakkaat boven de deur van de Goldkopfapotheke die in geopend werd.

Alternatieve boetiekjes, nostalgische boekenwinkels, sfeervolle kroegen en restaurants vind je juist in het Belgisches Viertel en in de wijk Ehrenfeld.

Bezig je bezoek aan Keulen te plannen. Kom je zoals veel Nederlanders naar Keulen om te winkelendan kun je niet om de Schildergasse heen. Een meer tastbaar monument omtrent deze gebeurtenis vind je in de vorm van de Antoniterkirche halverwege de straat. Keulen staat uiteraard bekend om het peek en cloppenburg keulen eau de cologne dat oorspronkelijk uit de stad afkomstig is. Het Haus waar je eau de cologne kunt kopen staat bijvoorbeeld tegen de Opern-Passagen aan.

  • Deze meter lange voetgangerszone midden in het centrum is de drukste winkelstraat van de stad en zelfs een van de drukste van heel Europa.
  • Het is het gebouw met een omgekeerd ijsje op het dak en aan de kant van de Neumarkt is er ook een kleine Albert Heijn to go.

Navigatiemenu

Erg bekend is bijvoorbeeld het plakkaat boven de deur van de Goldkopfapotheke die in geopend werd. Enkele goede voorbeelden zijn de Kreuzgasse en de Krebsgasse niet ver van de Neumarkt. Bijna aan het einde kruist de Hohe Straße de Schildergasse, die je daarna kunt volgen tot aan de Neumarkt. Denk er dan aan dat een milieusticker in Duitse steden verplicht is. Behalve typische kerstspullen uit tal van Europese landen, kun je hier ook terecht voor heerlijke lekkernijen! De hogesnelheidstrein is een comfortabele en betaalbare manier Keulen te bereiken.

Hier vind je vaak wat kleinere winkels en eetgelegenheden.

Ga je met de auto naar Keulen. Ook voor bijvoorbeeld modieuze lampenwinkels en fitnesshops kun je in dit kleine winkelgebied terecht, peek en cloppenburg keulen. Een meer tastbaar monument omtrent deze gebeurtenis vind je in de vorm van de Antoniterkirche halverwege de straat. Het was namelijk hier waar de schilden van ridders gemaakt en bewerkt werden. De hogesnelheidstrein is een comfortabele en betaalbare manier Keulen te bereiken.

Winkelen in een van de leukste straten van Keulen

Deze liggen aan weerszijden van het spoor en het park aan de rand van de binnenstad van Keulen. In de tijd van het Romeinse Rijk stond dezelfde straat namelijk bekend als de Decumanus Maximus. Voor een avontuurlijke maaltijd en om even bij te komen van het shoppen kun je terecht in een van de twee Japanse restaurants.

Denk dan aan peek en cloppenburg keulen Italiaanse kledingwinkels, want in de Schildergasse vind je ontelbare leuke en exclusieve winkels, juweliers.

Het Haus waar je eau de cologne kunt kopen staat bijvoorbeeld tegen de Opern-Passagen aan. Verder zijn er juweliers, maar werd in onder het bewind van de Franse overheerser opengesteld voor de protestante inwoners van Keulen!

Deze kleine kerk werd gebouwd aan het einde van de middeleeuwen door de Orde van Sint-Antonius, peek en cloppenburg keulen, вафли. Denk er dan aan dat een milieusticker in Duitse steden verplicht is. Dat is niet zonder reden, maar daarover aan het eind van dit blog meer.

Hier lijk je de set van een Franse cultfilm in te stappen

Dat is niet zonder reden, want in de Schildergasse vind je ontelbare leuke en exclusieve winkels. Bekijk ook eens mijn algemene artikel over winkelen in Keulen.

Dit zijn ten eerste Hohe Straße die ik met een rode en de Schildergasse die ik met een blauwe lijn heb aangegeven. Onderaan vind je een kaart en informatie over hoe je de winkelstraat kunt bereiken. Ga je met de auto naar Keulen?

Denk er dan aan dat een milieusticker in Duitse steden verplicht is. Het Belgisches Viertel is een elegante wijk om te wonen peek en cloppenburg keulen hier liggen de prijzen wat hoger! Dan heb je ongetwijfeld wat aan mijn informatie over parkeren in de stad en de verplichte milieusticker.

Vandaag de dag is er in de Schildergasse nog wat historie van meer recente datum terug te vinden. Voor een avontuurlijke maaltijd en om even bij te komen van het shoppen kun je terecht in een van de twee Japanse restaurants, peek en cloppenburg keulen. Je kunt de sticker als je deze nog niet hebt via dit bestelformulier aanvragen en per post toegestuurd krijgen. De Schildergasse staat zelfs bekend als de meest bezochte winkelstraat van Duitsland!

De Hohe Straße en de Schildergasse

Wel zul je vaker met Sie oftewel u aangesproken worden en merk je dat alles wat formeler gaat. Erg bekend is bijvoorbeeld het plakkaat boven de deur van de Goldkopfapotheke die in geopend werd.

Dit zijn kleinere, chique ingerichte winkelcentra. Vandaag de dag is er in de Schildergasse nog wat historie van meer recente datum terug te vinden.

Je kunt de sticker als je deze nog niet hebt via dit bestelformulier aanvragen en per post toegestuurd krijgen. De maand december is de populairste maand om Keulen te bezoeken en dat is niet zonder reden. Betalen met je pinpas of peek en cloppenburg keulen is bij de meeste grote winkels geen probleem?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws